Energieregulator stelt Fluvius in gebreke wegens aanhoudende IT-problemen

De Vlaamse energieregulator VREG heeft Fluvius in gebreke gesteld wegens aanslepende IT-problemen waar de netbeheerder mee kampt. Dat meldt de VREG woensdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaanderen herdenkt 80 jaar Bevrijding: van parade tot opening van museum in bunker

Het is dit jaar 80 jaar geleden dat Vlaanderen van de Duitse bezetter werd bevrijd. Om dat te herdenken, vinden in september tal van evenementen plaats. Over heel Vlaanderen wordt de 80ste verjaardag van de Bevrijding na WOII gevierd. Wij maakten een handig overzicht van de activiteiten: van de Bevrijdingsparade in Antwerpen tot de opening van ‘Bunker 1944′ in Roeselare.

Lees meer »

Yvonna Belpaeme viert honderdste verjaardag

Yvonna Belpaeme heeft op dinsdag 3 september haar 100ste verjaardag gevierd. Ze deed dat samen met familie en het personeel van woonzorgcentrum Jacky Maes, waar ze verblijft.
The post Yvonna Belpaeme viert honderdste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aantal inschrijvingen voor duaal leren blijft stijgen

Er zijn 22 procent meer leerlingen ingeschreven voor duaal leren in vergelijking met vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van opleidingsnetwerk Syntra, dat erop wijst dat heel wat leerlingen zich in september zelf nog inschrijven.
The post Aantal inschrijvingen voor duaal leren blijft stijgen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom Kamala Harris voor het debat van komende dinsdag oefent met een Trump-imitator: “Zelfs de beledigingen moeten al vertrouwd klinken”

In de laatste rechte lijn naar het debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten, aanstaande dinsdag, stomen de twee zich op een totaal andere manier klaar. Terwijl Republikein Donald Trump naar eigen zeggen niets speciaal hoeft te doen – “Ik heb me al mijn ganse leven voorbereid” – haalt zijn Democratische rivale Kamala Harris alles uit de kast. Tot verbale schijngevechten met

Lees meer »

Audi Vorst krijgt geen nieuw model meer. Waarom het voor 3.000 werknemers hopen is op Chinezen

Op een bijzondere ondernemingsraad dinsdag liet het bestuur van Audi Brussels de sociale partners weten dat de fabriek geen nieuw model toegewezen krijgt eens de productie van de Q8 e-tron volgend jaar wordt stopgezet. “Dat betekent een sluiting van de fabriek”, zeggen de vakbonden. Audi zelf vindt dat uiteraard allemaal te voorbarig. Maar heeft het bedrijf nog toekomst om er

Lees meer »

Boldervereniging De Ware Vrienden op stadhuis voor prijsuitreiking Stadsschaal

De boldervereniging De Ware Vrienden, die haar bolderspel elke zaterdag om 14 uur organiseert in café De Wijngaard in de Casselstraat in Poperinge, werd uitgenodigd voor de prijsuitreiking van de Stadsschaal in de gotische zaal van het stadhuis. Momenteel telt de groep vijftien leden, maar nieuwe leden zijn nog steeds welkom. De eerste plaats was
The post Boldervereniging De

Lees meer »

Het weerzinwekkende dubbelleven van Dominique Pélicot: “Hij ordende de filmpjes waarin zijn vrouw verkracht werd netjes op datum”

Zorgzaam en attent. Zo omschreef de Franse Gisèle haar man met wie ze al vijftig jaar gelukkig samen was. Tot ze op een politiebureau te horen kreeg dat ze in de voorbije negen jaar door 82 verschillende mannen 92 keer werd verkracht. Onder hen haar eigen man, die haar voortdurend drogeerde. Dit is het waanzinnige verhaal van die man, het

Lees meer »

Acht voorstellingen van uniek locatietheater: Toneel in de Toekomststraat

Eind september en begin oktober worden acht voorstellingen gebracht van het locatietheater ‘Het leek een gewone dinsdag in de Toekomststraat’. Er wordt, door 38 acteurs, letterlijk toneel gespeeld in de Toekomststraat. Op de tribunes is in totaal plaats voor 2.000 toeschouwers.
The post Acht voorstellingen van uniek locatietheater: Toneel in de Toekomststraat appeared first on KW.be.

Lees meer »