Ze stond met insulinespuit aan bed van liefdesrivale: Limburgse arts krijgt ook in beroep 10 jaar cel

Met een insulinespuit en een doek met ether daagde arts Ruth Alen (48) uit Pelt op aan het bed van haar liefdesrivale. De poging om haar te vergiftigen mislukte. Woensdag kreeg Alen in beroep 10 jaar cel effectief, evenveel als de strafrechter in Tongeren haar vorig jaar oplegde.

 

Meer krantenkoppen in België

Rik en Christa uit Moorslede varen in een gouden huwelijksbootje

Geboren en getogen Moorsledenaars Rik Declercq en Christia D’Haene gaven op 27 juli 1974 elkaar hun jawoord. Het echtpaar is inmiddels vijftig jaar getrouwd en werd daarvoor in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur.
The post Rik en Christa uit Moorslede varen in een gouden huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uw vraag aan de nieuwsombudsman: “Is de fameuze bloedbad-quote van Donald Trump correct weergegeven in Terzake?”

Het gonst op sociale media en een fikse regenbui met klachten plenst in mijn mailbox. Veel reacties op een Terzake-reportage vanuit de VS, met de Amerikaanse politiciloog en Harvard-professor Daniël Ziblatt. Hij is bezorgd over de neergang van de democratie in Amerika. We zien in de reportage ook Donald Trump die in een korte quote “waarschuwt voor een bloedbad” als

Lees meer »

GO!-topman zet leersteuncentra in de kijker tijdens bezoek aan school in Avelgem

Koen Pelleriaux, afgevaardigd bestuurder van het Gemeenschapsonderwijs (GO!), heeft maandag een bezoek gebracht aan het Atheneum Avelgem. Hij volgde er mee met een ondersteuner van het leersteuncentrum Pixsy, dat leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften helpt.
The post GO!-topman zet leersteuncentra in de kijker tijdens bezoek aan school in Avelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Minister Dalle (CD&V) ziet in audit van VRT “geen oplossing” nadat Open Vld en Groen daarom vragen

Frederik Delaplace, de CEO van de VRT, geeft vanmiddag in het Vlaams Parlement tekst en uitleg over de herschikkingen aan de top van de openbare omroep en zijn eigen functioneren. Dat gebeurt tijdens een speciale commissie, waar ook ontslagnemend mediaminister Benjamin Dalle (CD&V), VRT-voorzitter Frieda Brepoels en bemiddelaar Rob van Eijbergen uitgenodigd zijn. Brepoels is niet opgedaagd “om persoonlijke redenen”.

Lees meer »