Ze stond met insulinespuit aan bed van liefdesrivale: arts (48) krijgt ook in beroep 10 jaar cel

Met een insulinespuit en een doek met ether daagde de Peltse arts Ruth Alen (48) op aan het bed van haar liefdesrivale. De poging om haar te vergiftigen mislukte. Woensdag kreeg Alen in beroep 10 jaar cel effectief, evenveel als de Tongerse strafrechter haar vorig jaar oplegde.

 

Meer krantenkoppen in België

Onze man keek naar ‘Kalm Waes’: “Het moet van zijn vergeten quiz geleden zijn dat Waes nog zo geruisloos passeerde”

Tom Waes (55) is een onverbeterlijke zenuwpees, en om dat euvel te tackelen stelt de presentator zich ten dienste van de wetenschap. In ‘Kalm Waes’ gaat hij tien dagen in een boshut wonen en zoekt hij bewust stresssituaties op. Een boeiend traject, maar niet over de gehele lijn. “Wat ‘Tomtesterom’-kameraden Pascal Braeckman en Nico Surings doen, is me voorlopig vreemd.”

Lees meer »

Fotovrienden stellen tentoon in DH De Rijstpekker

De Harelbeekse Fotovrienden tonen hun nieuw en ander werk op 21 en 22 september in Dorpshuis De Rijstpekker in Hulste. “Fotograferen is onze passie en wij willen die graag delen met anderen”, luidt het. Ruim 20 fotovrienden nemen deel.
The post Fotovrienden stellen tentoon in DH De Rijstpekker appeared first on KW.be.

Lees meer »

227 banen bedreigd bij Copeland in Welkenraedt

Bij Copeland in Welkenraedt, in de provincie Luik, staan 227 banen op de helling. De producent van compressoren heeft donderdag de intentie bekendgemaakt om de productie er stop te zetten. Daardoor staan 227 van de 316 banen op de helling.

Lees meer »

Sabine Van Eynde bouwt kunstgalerie om tot art studio: “Ik richt me voortaan volledig op mijn eigen kunstwerken”

Glaskunstenares Sabine Van Eynde uit Koekelare kiest voor een nieuw concept. Ze doopt haar kunstgalerie om tot Art Studio. Sabine toont er eigen werk en organiseert ook workshops. “Vrienden hadden mij er al meermaals op gewezen dat ik mijn eigen werken nooit in de kijker zet.”
The post Sabine Van Eynde bouwt kunstgalerie om tot art studio: “Ik richt

Lees meer »

“Ieper is een fijne stad, maar nog te weinig bekend in de wereld”: Japanse professor voor vijfde keer op bezoek in de Westhoek

Hij is professor aan het instituut voor internationale mode, maar met mode heeft Masakazu Tanaka (69) uit het Japanse Osaka weinig of niets te maken. Waar hij wel interesse voor heeft, is de manier waarop wij ons oorlogsverleden herdenken, iets wat in zijn thuisland niet gebeurt. “Ieper is een fijne stad, maar nog te weinig bekend in de wereld.”

Lees meer »