Bart De Wever (N-VA) benoemd tot formateur: onderhande­lin­gen voor federale regering van start

Een maand na de verkiezingen kunnen ook de onderhandelingen voor de federale regering beginnen. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Eerste onderzoek vliegtuigramp Brazilië wijst op ijsvorming op vleugels

Een eerste onderzoek naar het ongeluk met een vliegtuig van de Braziliaanse maatschappij Voepass waarbij vorige maand alle 62 inzittenden om het leven kwamen, wijst op mogelijke ijsvorming op de vleugels. Het toestel stortte begin augustus neer bij Vinhedo, een plaats zo’n honderd kilometer van de eindbestemming, luchthaven Guarulhos in São Paulo.

Lees meer »

Politie treft zwaargewonde aan in bestelwagen na ongeval op bouwwerf

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is dinsdagochtend een man zwaargewond geraakt bij een arbeidsongeval op een werf. Collega’s van de man reden eerst met hem rond tot ze in Brussel een politiepatrouille aanspraken, waarna de hulpdiensten het slachtoffer overbrachten naar het ziekenhuis. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel West.

Lees meer »

Spermadonor die 550 kinderen verwekte, klaagt Netflix aan over documentaire ‘The Man with 1000 Kids’

Het gespreksonderwerp van deze zomer was ongetwijfeld de Netflix-documentaire ‘The Man with 1000 Kids’. De reeks vertelt het verhaal van de Nederlander Jonathan Meijer, die maar liefst 550 kinderen heeft verwekt met zijn zaad. Jonathan is echter niet eens met het beeld dat van hem wordt neergezet. Hij klaagt de streamingdienst dan ook aan en wil bovendien dat Netflix de

Lees meer »