Meer dan 15.000 bezoekers op Moen Feest: “Boost in verkoop door Joost Klein”

Het driedaags festival Moen Feest mocht vorig weekend ruim 15.000 bezoekers verwelkomen. Nog nooit mochten de organisatoren zoveel festivalgangers ontvangen. Een perfecte organisatie en indrukwekkende affiche deden dus hun werk.

De gigantische tent liep vrijdagavond al goed vol met muziekfans die elk wel een reden hadden om erbij te zijn. Velen kwamen blijkbaar ook voor Jaap Resema die als eerste het podium op mocht. Na hem kwam Pommelien Thijs bewijzen dat ze met haar volwassener genre ook best kan scoren. En dan was het de beurt aan de jongens van Clouseau die er na 40 jaar nog altijd evenveel zin in hebben als bij de start van hun carrière.

Nog nooit eerder

Had men vrijdagavond al een geslaagde openingsavond met meer dan 5.000 bezoekers, dan zette men zaterdag het festival even succesrijk verder. De organisatie was blij te kunnen melden dat men niet alleen de winderigste editie kende van Moen Feest, maar ook de meest succesrijke. “We hebben nu al meer dan 15.000 tickets verkocht. Nog nooit eerder mochten we zoveel volk ontvangen”, klonk het.

Die goede verkoop zal deels te danken zijn aan de passage van Joost Klein zaterdagnamiddag. Woordvoerder Niko Vanderschelden: “Met de Eurosongperikelen rond zijn figuur hebben we inderdaad wel een boost in de verkoop gemerkt. Maar we mogen ook de rest van onze mooie affiche niet vergeten.”

Naast Joost Klein stonden onder andere nog K’s Choice, Black Box Revelation en ’t Hof Van Commerce op het podium. Zondagnamiddag werd het feest verdergezet met Camille, Aaron Blommaert, Laura Tesoro, Stan van Samang, Regi en Linda en Omdat het Kan & Average Rob.

Het publiek smulde ervan. Stan van Samang zorgde voor fan Kristel Vandertwee nog voor een verrassing. Kristel ging normaal zondag in de backstage van Moen Feest werken, maar een ongevalletje van haar dochter Lara, waarbij ze met haar arm in het gips zit, verhinderde dit. Toen Stan dit hoorde, besloot hij na zijn optreden nog een ommetje te maken naar de woning van Kristel in Sint-Denijs om zijn grote fan te ontmoeten. Ook dit is Moen Feest.

(GJZ)

The post Meer dan 15.000 bezoekers op Moen Feest: “Boost in verkoop door Joost Klein” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Geweldige ervaring!”: Jani Kazaltzis en James Cooke draaien weekendje mee op Zwevegemse boerderijcamping

Vanaf woensdag trekken Jani Kazaltzis en James Cooke door Vlaanderen om mee de handen uit de mouwen te steken. In de eerste aflevering van ‘Jani & James doen-het-zelf’ houden ze halt bij de familie Vanhemmens van hoeve Ten Rooden Duifhuize.
The post “Geweldige ervaring!”: Jani Kazaltzis en James Cooke draaien weekendje mee op Zwevegemse boerderijcamping appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beslissende fase in titelstrijd BK rally? Roeselare maakt zich op voor spannende Omloop van Vlaanderen met sterk deelnemersveld

De Omloop van Vlaanderen is traditioneel de eerste rally na de zomervakantie voor de piloten van het Belgisch kampioenschap. Nu de Roeselaarse rally opnieuw deel uitmaakt van de Divisie 1 tekenen alle kampioenschapsrijders present dit weekend.
The post Beslissende fase in titelstrijd BK rally? Roeselare maakt zich op voor spannende Omloop van Vlaanderen met sterk deelnemersveld appeared first on

Lees meer »

Warm afscheid van de mama van minister Hilde Crevits: “Ze zou gezegd hebben: wat is er hier veel volk”

Tijdens een stemmige eucharistieviering in de Torhoutse Don Boscokerk heeft Vlaams minister Hilde Crevits samen met familie en vrienden afscheid genomen van haar mama Jeanny Muys (81), die aan kanker gestorven is. Heel wat prominente politici, over de partijgrenzen heen, woonden de uitvaartdienst bij.
The post Warm afscheid van de mama van minister Hilde Crevits: “Ze zou gezegd hebben:

Lees meer »

Prinses Louise geniet van het kotleven in Maastricht, maar papa Laurent en mama Claire vinden één ding spijtig

Ze heeft deze zomer stevig gefeest: in het nachtleven van Saint-Tropez met haar broer prins Aymeric (18) en op een mondain verjaardagsfeestje in Turijn met haar vader prins Laurent (60). Maar sinds deze week is het weer bittere ernst voor prinses Louise (20), nu ze haar universitaire studies in Maastricht heeft hervat. Maak kennis met de “herdershond van de koninklijke

Lees meer »

Toby Vandewoude vlak na comeback weer in de lappenmand: “Ik ben mentaal en fysiek sterker”

Eerstejaarsjunior Toby Vandewoude moet afrekenen met een heus pechseizoen. Na een maandenlange revalidatie van een virale infectie liep de 17-jarige Oostduinkerkenaar bij een ongeval op training een hersenschudding op. “Toch hoop ik dit jaar nog een paar resultaten te rijden”, klinkt het strijdvaardig.
The post Toby Vandewoude vlak na comeback weer in de lappenmand: “Ik ben mentaal en fysiek

Lees meer »

TEAM8710 Wielsbeke stelt laatste vijf kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor

Nadat eerder al zestien namen bekendgemaakt werden, kondigt TEAM8710 haar laatste vijf kandidaten aan. Vier van de vijf zijn politieke nieuwkomers. “Volgende week maken we de lijstvolgorde en de speerpunten van ons programma bekend”, zegt lijsttrekker Frédéric Depypere.
The post TEAM8710 Wielsbeke stelt laatste vijf kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rik en Christa uit Moorslede varen in een gouden huwelijksbootje

Geboren en getogen Moorsledenaars Rik Declercq en Christia D’Haene gaven op 27 juli 1974 elkaar hun jawoord. Het echtpaar is inmiddels vijftig jaar getrouwd en werd daarvoor in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur.
The post Rik en Christa uit Moorslede varen in een gouden huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ons leven stond voorbije zes jaar in teken van Spartathlon”: Tim Meiresonne (43) loopt loodzware race van 246 km in Griekenland

Tim Meiresonne neemt eind september deel aan de Spartathlon, een loodzware looprace tussen Athene en Sparta van liefst 246 km. Na zes jaar trainen, zou dit de bekroning op de sportieve carrière zijn van de atleet die zowel in Aartrijke als in London woont. “Ik liep al ultramarathons van 160 km. Bij de Spartathlon komen daar nog eens twee marathons

Lees meer »

EXCLUSIEF. Jeremy Doku is klaar voor meer verantwoordelijkheid bij de Duivels: “Ik wil tonen dat ik een leider kan zijn”

Het klinkt misschien gek voor iemand van zijn leeftijd, maar de 22-jarige Jeremy Doku is nu al één van de oudgedienden bij de Rode Duivels. De vleugelspits van Manchester City is klaar voor meer verantwoordelijkheid bij de nationale ploeg. “Ik weet dat mijn statistieken een werkpunt zijn, maar in het voetbal is er meer dan dat”, zegt hij in exclusief

Lees meer »

EU maakt 40 miljoen euro vrij om Oekraïners voor te bereiden op winter

De Europese Commissie maakt nog eens 40 miljoen euro aan humanitaire hulp vrij voor Oekraïne. Het geld dient hoofdzakelijk om de Oekraïners te helpen bij de voorbereiding op de koude wintermaanden. “We zullen beschadigde gebouwen herstellen, elektriciteit en verwarming verzekeren en onderdak voorzien voor mensen in nood”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Vrolijke kotstudente met één slecht kantje: na feestzomer begint nu het serieuze studiewerk voor prinses Louise

Ze heeft deze zomer stevig gefeest: in het nachtleven van Saint-Tropez met haar broer prins Aymeric (18) en op een mondain verjaardagsfeestje in Turijn met haar vader prins Laurent (60). Maar sinds deze week is het weer bittere ernst voor prinses Louise (20), nu ze haar universitaire studies in Maastricht heeft hervat. Maak kennis met de “herdershond van de koninklijke

Lees meer »