Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping”

Vanaf 15 juli wordt het tiende seizoen van ‘Huizenjagers’ hervat. Steve Meyus uit Sint-Kruis strijdt samen met Indchara en Jason vier dagen lang voor de meeste punten, waarbij ze hopen de potentiële kopers te overtuigen om een bod uit te brengen.

Vanaf maandag 15 juli komt de Westhoek weer aan bod in het bekende Play4-programma. Een van de drie deelnemende makelaars is Steve Meyus. Hij groeide op in Houthulst, maar woont nu in Sint-Kruis (bij Brugge). De 25-jarige Steve werkt voor Immo François, dat 28 kantoren telt over West- en Oost-Vlaanderen en Brussel.

“Tijdens de opnames opereerde ik vanuit het kantoor in Diksmuide, maar intussen zit ik in het kantoor in de Groenestraat in Zedelgem. Dat kantoor is actief in de regio Zedelgem, Aartrijke, Ichtegem, Eernegem, Torhout, Lichtervelde. Ik ben verantwoordelijk voor de regio Torhout en Lichtervelde”, zegt Steve, die in het middelbaar nog een metaalrichting volgde.

“Vastgoed was een late roeping. Na mijn middelbaar in metaal, koos ik eerst voor autotechnologie. Dat was minder mijn ding en uiteindelijk maakte ik de switch naar vastgoed. Ik belandde via enkele stages en een periode als jobstudent bij Immo François.”

Drie jonge makelaars

Steve kende het programma al en twijfelde niet om mee te doen. “Enkele collega’s van Immo François namen eerder al deel. Als deze kans zich zou voordoen, zeiden ze me dat ik het niet mocht laten liggen. Uiteindelijk kwam er een oproep en heb ik meteen laten weten dat ik wilde meedoen.”

De opnames volgden in september 2023. “Het was een hele warme week. Collega’s Jason uit Poperinge en Indchara uit Zonnebeke kende ik nog niet, maar het was wel fijn dat we met drie jonge makelaars waren. Het was ook heel leerrijk om onze inzichten uit te wisselen.”

Op het einde van de week weten we wie de weekwinnaar zal zijn. “Als je meedoet aan iets, dan is het om te winnen. De andere twee makelaars zijn natuurlijk niet min. Ik ben letterlijk en figuurlijk het groentje van de drie”, verwijst Steve naar het groene logo van Immo François en het feit dat hij het minst lang in de sector actief is van het drietal.

Kantoorhouder

“Ik ben ambitieus ingesteld en hoop de komende jaren verder te kunnen doorgroeien tot kantoorhouder van Immo François. Vroeger had ik het idee om onder mijn eigen naam iets te starten, maar nu voel ik me prima bij de François-familie en wil ik hier nog lang blijven. Op privé-vlak is het dan weer uitkijken naar ons kindje. Dat is uitgerekend voor oktober.”

De nieuwe afleveringen van ‘Huizenjagers’ zijn vanaf maandag 15 juli te zien op Play4 en GoPlay.

The post Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Lijst verzoent ervaring met jong talent: N-VA + Trots stelt 17 kandidaten voor

N-VA + Trots trekt met 17 kandidaten naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Gudrun Debrabandere trekt de lijst, huidig schepen Bernard Fonteyne staat op plek twee, Francis Bonte van Trots op Lendlee op vier en Marnic Vandenbroucke duwt de lijst op vraag van de leden. “Onze lijst is een mix van ervaren, jonge, minder jonge en gepensioneerde kandidaten én acht vrouwen”, zegt

Lees meer »

Ensemble Respiro brengt concert ‘Barok & Beyond’: “Barok in een geheel nieuw jasje”

Op zaterdag 19 oktober vanaf 20 uur speelt het Ensemble Respiro een Concerti Grossi van Händel en Vivaldi én een gloednieuw Concerto Grosso van Siewald Degraeve, speciaal georkestreerd voor het ensemble. Het concert gaat door in de Sint-Godelievekerk in Heule-Watermolen.
The post Ensemble Respiro brengt concert ‘Barok & Beyond’: “Barok in een geheel nieuw jasje” appeared first on KW.be.

Lees meer »

VRT-CEO Delaplace weert zich na pittige vragen in Vlaams Parlement over interne conflicten: “Dit is geen ziek bedrijf”

"U zit met een joekel van een probleem": VRT-CEO Frederik Delaplace werd flink aan de tand gevoeld in het Vlaams Parlement over de interne conflicten en recente ontslagen van topmanagers binnen de openbare omroep. Groen en Open VLD vroegen zelfs een audit. Maar Delaplace verdedigde zich. "Ik geloof niet dat er een algemene vertrouwenscrisis is binnen de VRT."

Lees meer »

Appartement onbewoonbaar na keukenbrand in Westkapelle

Maandagavond rond 23 uur is brand uitgebroken in de keuken van een appartement in de Westkapellestraat in Westkapelle bij Knokke-Heist. De schade in de keuken is groot waardoor het appartement onbewoonbaar is.
The post Appartement onbewoonbaar na keukenbrand in Westkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Directeur sterft dag voor start schooljaar: “Hij had een hart voor elke leerling”

Wim Van Nieuwenhuize (52), directeur van de basisschool KBO Eine, is zondag overleden terwijl hij met een vriend aan het lopen was. Hij werd plots onwel, maar reanimatie kon niet meer baten. De hele scholengemeenschap van het Katholiek Basisonderwijs Oudenaarde (KBO) is bijzonder aangeslagen. “We verliezen een sterke directeur met een hart voor onderwijskwaliteit en een hart voor elke leerling”,

Lees meer »

Politiekorps kijkt naar elkaar nadat 24.000 euro uit politiekluis is gestolen: “Alles wijst op inside job”

Wanneer de boekhouder terugkeert uit ziekteverlof, blijkt er 24.000 gestolen te zijn uit de politiekluis van de Brugse scheepvaartpolitie. Wie is de dader? Op die vraag proberen de Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge een antwoord te vinden. En daarvoor wordt vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemannen en -vrouwen die er werken gekeken.

Lees meer »

Man uit Zonnebeke krijgt vrijspraak voor verkrachting, maar wordt wel veroordeeld voor rammeling aan ex-vrouw

De rechter in Ieper veroordeelde een man uit Zonnebeke voor slagen aan en belaging van zijn ex-vrouw. Tayeb B. stond ook terecht voor verkrachting, maar werd daarvoor vrijgesproken. “Er waren spanningen en plots is hij ontploft”, aldus zijn advocaat Marc Snick.
The post Man uit Zonnebeke krijgt vrijspraak voor verkrachting, maar wordt wel veroordeeld voor rammeling aan ex-vrouw appeared

Lees meer »

Bosbrand in vervreemdingszone rond kerncentrale van Tsjernobyl

In de vervreemdingszone rond de kerncentrale van Tsjernobyl is een bosbrand uitgebroken. Dat hebben Oekraïense autoriteiten woensdag bekendgemaakt. Ongeveer twintig hectare in de radioactieve zone staat in vuur, aldus de gouverneur van de regio Kiev, Ruslan Kravchenko. De brand is ondertussen onder controle en de stralingsniveaus zijn normaal, klinkt het nog.

Lees meer »