Senioren gaan uit de bol tijdens 35ste muzikaal feest met gratis koffie en koekenbrood in Gistel

Hup met de beentjes! Dat was wat zo’n 150 senioren dachten en deden tijdens een gezellig feest in zaal Zomerloos.

Ze gingen drie uur lang uit de bol op de deuntjes van Jeepmusics Geert en liedjes van zangeres Louisia. De feestneuzen konden ook rekenen op gratis koffie en koekenbrood. De organisatie van deze 35ste editie was in handen van Team Burgemeester.

(TVA/foto PM)

The post Senioren gaan uit de bol tijdens 35ste muzikaal feest met gratis koffie en koekenbrood in Gistel is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Op bezoek in Koningshooikt, een dorp in twee kampen na dramatisch ongeval: “Ik moet me inhouden als ik hem op straat zie”

In Koningshooikt is er een voor en een na. Vóór dat dodelijke ongeval in september 2022 op de terugweg van een trouwfeest, toen slachtoffers Joyce en Wim en hun dronken chauffeur L.W. deel uitmaakten van één grote vriendenbende. En erna, waarbij de nabestaanden en de dader elkaar dagelijks kruisen in het kleine dorp. “Eerlijk? Ik moet me telkens inhouden wanneer

Lees meer »

Warm afscheid van de mama van minister Hilde Crevits: “Ze zou gezegd hebben: wat is er hier veel volk”

Tijdens een stemmige eucharistieviering in de Torhoutse Don Boscokerk heeft Vlaams minister Hilde Crevits samen met familie en vrienden afscheid genomen van haar mama Jeanny Muys (81), die aan kanker gestorven is. Heel wat prominente politici, over de partijgrenzen heen, woonden de uitvaartdienst bij.
The post Warm afscheid van de mama van minister Hilde Crevits: “Ze zou gezegd hebben:

Lees meer »

Familie en vrienden van Reinert organiseren tweede editie van festival: “Tal van creatieve activiteiten”

Familie en vrienden van Reinert Rosseel organiseren op zaterdag 14 september de tweede editie van RNRT Lightfest. “Dit is meer dan een festival met enkel optredens. Met tal van creatieve activiteiten eren we Reinert.”
The post Familie en vrienden van Reinert organiseren tweede editie van festival: “Tal van creatieve activiteiten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sterre Provost wint BK op de 400 meter

Vorig weekend behaalde de Oostduinkerkse atlete Sterre Provost (17) goud op de 400 meter bij de scholieren. Sterre kon zo een streep trekken onder een moeilijke periode met veel blessures.
The post Sterre Provost wint BK op de 400 meter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Israëlisch leger vindt Hamas-handboek voor ondergrondse oorlog: “Niets werd aan het toeval overgelaten”

Het Israëlische leger heeft in de Gazastrook documenten gevonden die aantonen dat Hamas zich jarenlang voorbereidde op een ondergrondse oorlog tegen Israël. Met onder meer een gevechtshandleiding om je razendsnel door de pikdonkere tunnels onder Gaza te verplaatsen en zo veel mogelijk doden in een kleine ruimte te maken. Het zou mee verklaren waarom Israël de grootste moeite heeft om

Lees meer »

Juliaan Laverge op zijn gemak bij FC Gullegem: “Ik speel weer in mijn achtertuin”

FC Gullegem opende het nieuwe seizoen met een 0-0-gelijkspel op Dikkelvenne. Zondag aan huis tegen het Oost-Vlaamse Voorde-Appelterre hopen de rood-witten hun trouwe supporters op een eerste overwinning te vergasten. “Dat moet kunnen”, kruist doelman Juliaan Laverge de vingers.
The post Juliaan Laverge op zijn gemak bij FC Gullegem: “Ik speel weer in mijn achtertuin” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tafels, koffiemolen, barfrigo’s, zetels. Alle meubilair en toebehoren van La Cantine zijn te koop

La Cantine serveerde haar laatste lunch en koffie afgelopen weekend en eind september sluit ook lifestylewinkel Byttebier de deuren. Daarmee verdwijnt een vaste waarde op het Jozef Vandaleplein. Wie fan was van het interieur of geïnteresseerd is in horecatoebehoren, kan ze nu op de kop tikken. Alle meubilair van La Cantine staat te koop.
The post Tafels, koffiemolen, barfrigo’s,

Lees meer »

Oostrozebeeks erfgoed pakt uit met stickerboek over geschiedenis van gemeente

Wie geïnteresseerd is in het verleden van Mandelgemeente Oostrozebeke moet zich vanaf 4 september naar de plaatselijke Carrefour reppen, want daar ligt een uniek boek klaar over de geschiedenis van Oostrozebeke. Het boek is gratis te verkrijgen en bij aankoop van 10 euro krijgt de klant een zakje stickers die in het boek moeten gekleefd worden. Wanneer het boek is

Lees meer »

Jorgen Geerolf en Dosko Kanegem (3B) willen voor eigen sterkte gaan: “Onze ploeg is duidelijk versterkt”

De Doskovieten van Kanegem moesten de voorbije transferperiode stevig op de markt gezien certitudes als Matthieu Verbrugghe en Jens Langeraet beslisten om te stoppen met voetballen. Men slaagde in de opzet, want de aanwinsten hebben zich in de voorbereiding duidelijk getoond. En ook in de eerste competitiewedstrijd tegen Westkapelle (3-1 winst).
The post Jorgen Geerolf en Dosko Kanegem (3B)

Lees meer »

Bristol in Tielt wordt Chaussea

Het doek is gevallen over schoenen- en kledingwinkel Bristol. 72 van de 117 winkels werden overgenomen, waarvan 62 door de Franse schoenenketen Chaussea. Ook de vestiging in Tielt.
The post Bristol in Tielt wordt Chaussea appeared first on KW.be.

Lees meer »

Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar we houden er nog niet meteen mee op”

Katleen Verhoest (58) en Patrick Caenepeel (69) zijn eigenaars en uitbaters van restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ in Houthulst. Hoewel hun zaak nu te koop staat, zijn ze absoluut nog niet van plan om in de eerste jaren te stoppen.
The post Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar

Lees meer »