Wout Weghorst, het breekijzer dat Oranje beter voetballen

 

Het Weghorst-effect bij Nederland is onmiskenbaar, zo bleek opnieuw in de kwartfinale tegen Turkije. Nadat de spits werd ingebracht, speelde Oranje beter. Kan hij ook tegen Engeland het verschil maken?

 

Meer krantenkoppen in België

Scouts en gidsen klaar voor jaarlijkse Fancyfair

De scouts en de gidsen pakken van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september aan het Gaverkasteel met hun jaarlijkse Fancyfair uit. De festiviteiten krijgen dit keer een middeleeuws kleedje aangemeten.
The post Scouts en gidsen klaar voor jaarlijkse Fancyfair appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Soms loopt Ben Crabbé boos of stomverbaasd uit beeld”: voor 30 jaar ‘Blokken’ klapt jurylid Kris Soret uit de biecht

De kijker hoort hem als de jury van Ben Crabbé (61), maar ziet hem nooit in beeld. Behalve nu uitzonderlijk bij de 30ste verjaardag van ‘Blokken’. Kris Soret (69) is sinds dag één verantwoordelijk voor alle quizvragen en doet voor deze gelegenheid zijn boekje open over het succesformat. “Tv-recensenten gaven ons maar één seizoen”, onthult hij. Vandaag zitten ze aan

Lees meer »

KLJ bracht Luc en Christina samen in Meulebeke

Luc Vanrenterghem en Christina Delmotte vierden hun gouden bruiloft. Het koppel werd samen met hun kinderen, kleinkinderen en familieleden in het kasteel Ter Borcht ontvangen voor de officiële receptie.
The post KLJ bracht Luc en Christina samen in Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Els (62) maakte route die haar overleden man eert: “Piet zou hier glunderen”

“Hoor, iedere boom die hier elk jaar weer ontluikt, fluistert nu zijn naam.” Een haiku op een bank met zicht op Heuvelland herinnert aan Piet Hardeman (79), de groene wandelpionier die vorig jaar onverwacht overleed. Els Geeraert (62) maakt nu een wandelroute via RouteYou langs paden en natuur die haar man hielp uitbouwen.
The post Els (62) maakte route

Lees meer »

Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen”

Vooruit stelde zaterdag haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. Het inzetten op verjonging én op ervaring kon op veel bijval rekenen bij eregast Conner Rousseau. “Ik zie jong, oud, kleur en vooral veel goesting.”
The post Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dany Verstrae­ten (68) is precies één jaar met pensioen: “Ik heb er een tic aan overgehouden”

“Ik heb mijn kostuum met das geen vijf keer meer uit de kast gehaald.” Precies een jaar geleden pakte Dany Verstraeten (68) na een allerlaatste VTM NIEUWS zijn boeltje om definitief met pensioen te gaan. Wat volgde er sindsdien voor het nieuwsanker, dat meer dan 10.000 live uitzendingen presenteerde? Mist hij de deadlines en bijhorende adrenaline? Stilzitten is duidelijk niks

Lees meer »

Russische drone neergestort op Lets grondgebied, ook Roemeens luchtruim geschonden door drone

Een Russische militaire drone is zaterdag neergestort in het oostelijke deel van NAVO-lidstaat Letland, meldt president Edgars Rinkevics op X, het vroegere Twitter. “We staan ??in nauw contact met onze bondgenoten”, aldus Rinkevics. “Dergelijke incidenten nemen toe langs de oostelijke flank van de NAVO en we moeten ze collectief aanpakken.” Ook op het Roemeens grondgebied werd een Russische drone gesignaleerd.

Lees meer »