Gloednieuwe brug over E40 zo smal dat vrachtwagens elkaar niet kunnen kruisen: “We dachten nochtans dat het net zou lukken”

Een fonkelnieuwe brug over de E40 in Drongen blijkt amper een maand na de officiële inhuldiging al even problematisch als haar stokoude levensgevaarlijke voorganger. Het wegdek blijkt immers zo smal dat twee vrachtwagens er niet tegelijkertijd langs elkaar kunnen passeren zonder brokken te maken.

 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (62) dood teruggevonden in mobilhome langs snelwegparking: “Onderzoek naar de feiten loopt”

Op de snelwegparking langs de E40 in Jabbeke werd afgelopen dinsdag het levenloze lichaam van een 62-jarige vrouw uit De Haan aangetroffen in een mobilhome. Het West-Vlaamse parket opende een onderzoek naar de feiten. “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt in verdenking werd gesteld voor schuldig verzuim”, zegt meester Lawrence Taillaert. “Ondertussen is hij vrijgelaten.”

Lees meer »

China rolt rode loper uit voor Afrikaanse leiders

China rolt maandag de rode loper uit voor leiders uit heel Afrika, die hun opwachting maken op het vijfdaagse Forum voor Chinees-Afrikaanse Samenwerking (FOCAC). Bedoeling van de top is het verdiepen van de banden tussen China en het Afrikaanse continent, waar de aanzienlijke leningen van Peking de bouw van talloze infrastructuurprojecten mogelijk hebben gemaakt.

Lees meer »

Jens Dendoncker blikt terug op gênant moment uit zijn carrière: “Ik zei ‘sorry’ en liep snel van het podium”

Jens Dendoncker (34) keert binnenkort terug als presentator van ‘The Masked Singer’. Vorig jaar wist hij het publiek al te charmeren, hoewel zijn optredens niet altijd vlekkeloos verliepen. In de podcast ‘Achter de Schermen’ blikt hij terug op een van de meest gênante momenten uit zijn carrière. “In de begin van mijn carrière ben ik meermaals keihard afgegaan.”

Lees meer »

30 extra parkeerplaatsen in Dorpstraat

Het centrum van Bekegem is een gloednieuwe parking rijker! De realisatie van dit project draagt bij tot de verbetering van de parkeermogelijkheden en de leefomgeving in het centrum van Bekegem. Inwoners, bezoekers van OC De Kouter en bezoekers aan de dorpsschool kunnen ten volle gebruik maken van deze extra parkeerfaciliteiten. Het gemeentebestuur kocht in 2019
The post 30 extra

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne

Daniel Seynaeve en Lien Verhoegstraete zijn allebei geboren in 1944 en groeiden op in Torhout. Daar leerden ze elkaar ook kennen, en 50 jaar geleden stapten ze er in het huwelijksbootje.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politieverhoren van Joost Klein en cameravrouw na Eurovisiesongfestival deels gepubliceerd: “Hij werd bozer en bozer”

De cameravrouw naar wie Joost Klein een dreigende beweging maakte, zou zich “bang en kwetsbaar” hebben gevoeld tijdens het veelbesproken incident op het Eurovisie Songfestival. Dat stelt de Zweedse krant Aftonbladet op basis van de verslagen van de politieverhoren van Klein en de vrouw. Die verhoren zette de krant maandagavond deels online.

Lees meer »

LIVESTREAM NINOVE-KNOKKE. Pakt thuisploeg eerste zege van het seizoen in 1ste Afdeling of behoudt Knokke perfect rapport?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elke week wordt minstens één topaffiche gestreamd met deskundig commentaar. Vanavond om 20u is dat KVK Ninove-R Knokke FC. Voor de Oost-Vlamingen is het hun eerste thuismatch van het seizoen in de 1ste Afdeling, kunnen ze winnen? Of pakt Knokke zes op zes? Kijk

Lees meer »

Scouts Parsifal Rumbeke opent nieuw werkjaar

De zomervakantie is voorbij. Naast de opening van de scholen is er ook de opstart van de verschillende Rumbeekse jeugdbewegingen. Scouts Parsifal bijt de spits af. Ze houden hun jaarlijkse groepsfeesten op vrijdag 6 en zaterdag 7 september op hun thuisbasis in de Koestraat.
The post Scouts Parsifal Rumbeke opent nieuw werkjaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hezbollah zegt vergeldingsaanval te hebben uitgevoerd op noorden van Israël

Tienduizenden mensen zijn in Tel Aviv op straat gekomen. Ze eisen dat premier Benjamin Netanyahu een staakt-het-vuren in Gaza bewerkstelligt en een deal uit de brand sleept waardoor de gijzelaars vrijgelaten worden. Hier en daar gaan betogers op de vuist met de politie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan riep islamitische landen op om een alliantie te vormen tegen Israël.

Lees meer »