De anti-Europese Patriotten willen de EU van binnenuit slopen, maar stuiten op een muur van tegenstand

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

LIVESTREAM. Pakt Remco Evenepoel z’n eerste ritzege? – Kijk als HLN-abonnee naar de Ronde van Groot-Brittannië!

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (3-8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig commentaar

Lees meer »

Na De Wever zijn pleidooi voor luchtafweer: hoe kwetsbaar is ons land? “We kruipen dan best in een heel diep hol in de grond”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »

Gruwel na gruwel komt naar boven in zaak van zwaar mishandeld Nederlands pleegmeisje (10): “Aan stroomdraden vastgebonden in kooi”

In Nederland is donderdag de eerste openbare zitting gestart in een gruwelproces tegen twee pleegouders. De pleegmoeder -en vader staan terecht voor zware mishandeling van hun 10-jarige pleegdochter in Vlaardingen. Het gaat om een horrorzaak. In de rechtbank komt donderdag het ene na het andere verschrikkelijke detail naar boven over wat Daisy W. (37) en John van den B. (37)

Lees meer »

Bricky Builds verhuurt alternatieve LEGO-sets: “Bouwen en weer afbreken”

Ben je graag bezig met LEGO en op zoek naar net die nog iets alternatievere set? Dan is Bricky Builds van Merijn Coudeville (38) in Rumbeke de ideale oplossing. Met zijn nieuwe onderneming verhuurt hij sinds juni alternatieve LEGO-sets. “Als kind deed ik niets liever dan bouwen met LEGO.”
The post Bricky Builds verhuurt alternatieve LEGO-sets: “Bouwen en weer

Lees meer »

Zint prins Harry op terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk? Oude vrienden denken van wel na plots contact via WhatsApp

“Verrassende berichtjes” van prins Harry (39) uit de Verenigde Staten doen vermoeden dat hij zint op een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk. Althans, dat stellen vrienden van de prins waar hij sinds kort weer contact mee heeft. Zij hopen vurig dat de hertog van Sussex na vier jaar in Californië een comeback maakt, maar vrezen dat dat makkelijker is gezegd

Lees meer »