Brengen Dries Mertens en Jan Vertonghen knotsgekke ‘influencer-voetbal’ naar België? “Ik heb er zin in, maat!”

Dries Mertens en Jan Vertonghen vertellen op Instagram dat ze morgen een gezamelijk project lanceren. Het zou gaan om een variant op de zogenaamde ‘Kings League’, een voetbalformat waar (ex-)profs het opnemen tegen influencers en online bekendheden. 

Meer krantenkoppen in België

Diamant voor Diana en André

Diana Braekevelt en André Vandeweghe werden op zaterdag 24 augustus op het gemeentehuis ontvangen voor de huldiging naar aanleiding van hun 65ste huwelijksverjaardag. Beiden, afkomstig van Pittem, genieten ze vooral van al het goede in het leven.
The post Diamant voor Diana en André appeared first on KW.be.

Lees meer »

Loslopend schaapje is politie al een maand te snel af: “Hij beweegt als een echte snelheidsduivel”

De lokale politiezone van Balen-Dessel-Mol is al een maand op zoek naar een zwart schaap. Het dier werd al verschillende keren gezien aan het bruggetje over de Molse Nete, in de omgeving van de natuur, maar kon nog niet gevat worden. Al blijkt de oplossing volgens Kemp vzw, een organisatie die met schaapskuddes begrazingsopdrachten uitvoert, niet onmogelijk.

Lees meer »

Eerste toegankelijkheidsmarkt in Torhout

De stedelijke adviesraad voor mensen met een beperking organiseert voor het eerst een toegankelijkheidsmarkt. Dat gebeurt op donderdag 26 september van 16 tot 19 uur in het stadskantoor aan de Aartrijkestraat. Iedereen kan er gratis een kijkje komen nemen en vrij tussen de infostanden kuieren.
The post Eerste toegankelijkheidsmarkt in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Snelheidsduivel knalt met andermans Porsche op BMW in zone 30 in Zemst: bestuurder vlucht te voet en laat drie gewonden achter

In de Armstraat in Zemst zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gewonden gevallen bij een verkeersongeval. Een Porsche Cayenne knalde er op een BMW. De bestuurder van de Porsche negeerde daarbij de voorrang van rechts. Hij vluchtte vervolgens te voet weg. Opvallend: volgens twee passagiers leerden ze de bestuurder kennen op het festival Voodoo Village.

Lees meer »

“Belg is Europees kampioen pendelen”

De Belgen zijn Europees kampioen als het op pendelen aankomt. Zowel qua kilometers heen-en-terug als de pendeltijd staat ons land helemaal bovenaan in een groep van achttien Europese landen. Dat becijferde hr-bedrijf SD Worx na een onderzoek bij 18.000 werknemers, onder wie meer dan duizend Belgen.

Lees meer »

Ook topsprintster Sha’Carri Richardson komt naar Memorial Van Damme

Op 13 en 14 september wordt het Koning Boudewijnstadion de hotspot van het atletiek. De Allianz Memorial Van Damme organiseert de finale van de Diamond League, voor het eerst over twee dagen. Olympische sterren als Armand ‘Mondo’ Duplantis – gaat hij voor een nieuw wereldrecord? -, Femke Bol en Sha’Carri Richardson tekenen al zeker present.

Lees meer »

LIVESTREAM. Ontbindt Remco Evenepoel z’n duivels op heuvelachtig parcours? Kijk als HLN-abonnee naar de Ronde van Groot-Brittannië!

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (3-8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig commentaar

Lees meer »