Vrouw aangereden door vrachtwagen nadat ze snelweg oploopt: zwaargewond naar ziekenhuis

Op de E17 in Waregem gebeurde maandagavond een vreemd ongeval waarbij een vrouw zwaargewond raakte. Ze hield halt op de pechstrook, stapte uit haar auto en liep de snelweg op, waarna een vrachtwagen haar aanreed. Dat meldt HLN.

De vrouw zat samen met een man in een personenwagen, maar hield rond 22 uur plots halt op de pechstrook. Om onduidelijke redenen stapte de vrouw uit de wagen en liep ze de snelweg op. Ze werd daardoor aangereden door een aanstormende vrachtwagen. Ze belandde niet onder de truck, maar werd zijdelings geraakt. Daardoor overleefde de vrouw de klap, maar ze liep wel een beenbreuk op. Ze zou niet in levensgevaar verkeren.

Trucker onder indruk

Na het ongeval werd ze overgebracht naar het AZ Groeninge in Kortrijk. De trucker en de bestuurder van de auto met Bulgaarse nummerplaat kwamen er met de schrik vanaf. Hij was wel zwaar onder de indruk van de feiten. Het ongeval veroorzaakte geen grote verkeershinder.

The post Vrouw aangereden door vrachtwagen nadat ze snelweg oploopt: zwaargewond naar ziekenhuis is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wouter Vandeginste (51) uit Torhout met verdedigingshond geselecteerd voor BK: “Ik hoop op een podiumplaats”

Wouter Vandeginste (51) van de gelijknamige garage op de hoek van de Oostendestraat en de Noordlaan, heeft een hobby die zowat al zijn vrije tijd inpalmt. Hij neemt op hoog niveau deel aan ringwedstrijden voor verdedigingshonden en werd zopas al voor de dertiende keer geselecteerd voor het Belgisch kampioenschap, wat een uitzonderlijke prestatie is.
The post Wouter Vandeginste (51)

Lees meer »

Juliaan Laverge op zijn gemak bij FC Gullegem: “Ik speel weer in mijn achtertuin”

FC Gullegem opende het nieuwe seizoen met een 0-0-gelijkspel op Dikkelvenne. Zondag aan huis tegen het Oost-Vlaamse Voorde-Appelterre hopen de rood-witten hun trouwe supporters op een eerste overwinning te vergasten. “Dat moet kunnen”, kruist doelman Juliaan Laverge de vingers.
The post Juliaan Laverge op zijn gemak bij FC Gullegem: “Ik speel weer in mijn achtertuin” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Longstone versterkt roro P&O Ferries naar Engeland

P&O Ferries heeft een extra schip gecharterd voor het versterken van zijn rorodiensten naar Engeland. De 209 meter lange Longstone heeft een ruim van 4.076 lijnmeter, goed voor 346 vrachteenheden. Daarmee verdubbelt de capaciteit op de route naar Tilbury nabij Londen. Dankzij deze uitbreiding en het verschuiven van schepen versterkt P&O Ferries ook zijn dienst
The post Longstone versterkt

Lees meer »

Zij wonen in de ‘kampioen’ van de lintbebouwing en hebben daar zo hun redenen voor: “Achteraan is het hier het paradijs”

Bijna één op de drie Vlamingen woont in lintbebouwing. Maar wat trekt de mensen aan om langs drukke wegen te wonen in plaats van in een gezellige woonwijk of in een centrum met alles op wandelafstand? Op zoek naar de ziel van de lintbebouwingsbewoners. “We wonen langs voren aan een helse steenweg, maar zitten achteraan in het paradijs.”

Lees meer »

Fernand (65) zwaait na 48 jaar af bij Vandaele Machinery: “Ik zal het niet kunnen laten om geregeld nog eens binnen te wippen”

Bij de firma Vandaele Machinery werd een heerlijk personeelsfeestje gebouwd naar aanleiding van het pensioen van de geliefde en gewaardeerde werknemer Fernand Wille.
The post Fernand (65) zwaait na 48 jaar af bij Vandaele Machinery: “Ik zal het niet kunnen laten om geregeld nog eens binnen te wippen” appeared first on KW.be.

Lees meer »