“Geen woorden voor”: Pogacar begrijpt niets van niet-selectie verloofde Zigart voor Olympische Spelen

De wielerselecties van Slovenië voor de Olympische Spelen in Parijs doen de wenkbrauwen fronsen. Bij de mannen verdedigt Primoz Roglic zijn titel in het tijdrijden niet, bij de vrouwen ontbreekt lands nummer één Urska Zigart. En dat leidt tot veel onbegrip bij haar verloofde, Tadej Pogacar. “Ze is de beste renster van Slovenië en wordt niet geselecteerd. Ik heb er geen woorden voor.” 

Meer krantenkoppen in België

Den Averechtsen wordt gesmaakt

De Heeren Deweer, de vier vrienden die de voorbije jaren de Dadiparkpop-up organiseerden, haalden het recept van het voormalige Dadizeelse biertje Den Averechtsen van onder het stof. Het biertje werd tijdens de openingsceremonie van de jaar- en avondmarkt voor het eerst geschonken. Bezoekers aan het evenement konden later die dag het biertje proeven aan de
The post Den Averechtsen

Lees meer »

Paniek bij seksuologe Lotte Vanwezemael in ‘De verraders’: “Mijn job heeft me niet geholpen in dit avontuur”

Seksuloge Lotte Vanwezemael (31) waagt zich dit seizoen aan ‘De verraders’ bij VTM. En jawel, presentator Staf Coppens koos naast William Boeva en Jonatan Medart haar uit om de moeilijkste taak op zich te nemen en alle anderen te bedotten. “Dat psychologen mensen meteen kunnen lezen is een fabeltje. Mijn job heeft me dus niet echt geholpen in dit avontuur”,

Lees meer »

KIJK. ‘De verraders’ begint met verrassende test: wie wint vertrouwen en wie verdacht van verraad?

Vanaf de eerste aflevering van ‘De verraders’ is één ding duidelijk: misleiding en bedrog staan centraal. Presentator Staf Coppens brengt extra spanning met een verrassende toast tijdens het openingsdiner. Hij vraagt de deelnemers om de naam op te schrijven van degene die ze het minst vertrouwen en degene die ze het meest vertrouwen. De resultaten zijn veelzeggend.

Lees meer »

Na De Wever zijn pleidooi voor luchtafweer: hoe kwetsbaar is ons land? “We kruipen dan best in een heel diep hol”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »