Isabelle A zet haar zangcarrière op pauze en kiest voor haar gezin: “Voorlopig geen nieuwe muziek meer”

Zangeres Isabelle A (49) heeft verrassend nieuws. Ze stopt een tijdje met muziek maken. Dat meldt ze op haar Instagram-account. De aankondiging komt er amper enkele weken nadat ze met haar partner Daalman nog de single ‘Levenlang’ uitbracht. “Even tijd voor mezelf en mijn gezin”, schrijft ze. 

Meer krantenkoppen in België

Dammenaars opnieuw op verbroedering in Damme-Oldenburg

Het weekend van 23, 24 en 25 augustus stond voor een grote delegatie Dammenaars, een zestigtal, in het teken van de verbroedering met het Duitse stadje Damme-Oldenburg. De verbroedering tussen het Vlaamse en het Duitse stadje dateert al van 1986. Jaarlijks gaan de leden en sympathisanten van de verbroedering bij elkaar op bezoek en dit
The post Dammenaars opnieuw

Lees meer »

HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters genomineerd voor gloednieuwe Belgische ‘Bisou Awards’

Met de Bisou Awards krijgt België er een splinternieuwe awardshow bij die de crème de la crème van onze Belgische influencers in de schijnwerpers zet. Maar liefst 2500 Belgische influencers werden opgedragen voor deze eerste editie. Een jury van experts heeft daar 130 toppers uit genomineerd in 12 verschillende categorieën. Een van hen is onze HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters. Hij maakt

Lees meer »

Jorgen Geerolf en Dosko Kanegem (3B) willen voor eigen sterkte gaan: “Onze ploeg is duidelijk versterkt”

De Doskovieten van Kanegem moesten de voorbije transferperiode stevig op de markt gezien certitudes als Matthieu Verbrugghe en Jens Langeraet beslisten om te stoppen met voetballen. Men slaagde in de opzet, want de aanwinsten hebben zich in de voorbereiding duidelijk getoond. En ook in de eerste competitiewedstrijd tegen Westkapelle (3-1 winst).
The post Jorgen Geerolf en Dosko Kanegem (3B)

Lees meer »

“Hoe kan Studio 100 zo flateren?”: stem van Josje duikt op op heruitgave met enkel de originele K3’tjes

“Hoe kan een bedrijf als Studio 100 zo’n blunder begaan?” Op sociale media regent het reacties over ‘Oya Lélé’, de nieuwste K3-LP die vorige week uitkwam. Fans merkten al snel een bizarre fout op: hoewel alle nummers door de originele K3 – Karen, Kristel en Kathleen – gezongen hadden moeten worden, is er toch één liedje met Josje Huisman op

Lees meer »

‘Drakenadem’, het nieuwe Oekraïense wapen in de strijd tegen Rusland

De beelden zien er huiveringwekkend uit: een kleine vuurspuwende drone die in korte tijd een groot deel van een bos verwoest. Deze week doken verschillende video’s op van aanvallen waarbij druppels gesmolten metaal worden uitgekieperd boven oorlogsgebied. Het gevaarlijke mengsel thermiet wordt steeds vaker gebruikt bij aanvallen met drones.

Lees meer »

CD&V Kortemark met negen nieuwe gezichten naar de kiezer: “Een extra gezonde mix van verjonging en ervaring op onze lijst”

CD&V Kortemark trekt op 13 oktober naar de stembus met negen nieuwe namen op z’n kieslijst. Ze trekken resoluut de kaart van de verjonging en kiezen hiermee voor een mix van ervaring en nieuwe mensen. Burgemeester Karolien Damman trekt de lijst, schepen Christine Logghe is lijstduwer.
The post CD&V Kortemark met negen nieuwe gezichten naar de kiezer: “Een extra

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Geen eremetaal voor dressuurteam, Genyn en Habsch azen straks op goud in 100 meter

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Vanavond is er nog hoogspanning: Peter Genyn en Roger Habsch gaan voor goud op de 100 meter.

Lees meer »