Al 25.000 tickets verkocht voor sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ na betoverende première

De magie van de sprookjesmusical Sneeuwwitje blijft het publiek betoveren! Studio 100 kondigt met trots aan dat er al 25.000 tickets de deur uit zijn voor deze unieke voorstelling, die deze zomer exclusief te zien is in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Na de sprankelende première vorig weekend zijn de reacties overweldigend.

Ianthe Tavernier ontroert als Sneeuwwitje en weet met haar prachtige stem en uitstraling de harten van het publiek te veroveren. Michiel De Meyer, als de charmante prins, voegt een vleugje romantiek en spanning toe, terwijl Ruth Beeckmans en Karen Damen de rol van de Koningin zowel komisch als sinister neerzetten, tot groot plezier van de toeschouwers.

Manu Van Acker maakte indruk met zijn debuut als lakei Aimé. Zijn humor en ontroerende vertolking zorgden voor veel lof van het publiek. De zeven dwergen, vertolkt door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk, werden de lievelingen van het publiek. James Cooke verraste als stem van de sprekende spiegel, die met zijn iconische uitspraak ‘Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?’ het publiek wist te betoveren.

Gert Verhulst:“De enthousiaste reacties laten zien hoeveel mensen deze tijdloze klassieker waarderen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we de magie van Sneeuwwitje met zoveel bezoekers mogen delen. Het belooft een bijzonder mooie zomer te worden in Plopsaland!”

Sneeuwwitje is gedurende de hele zomer exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Bovendien is een bezoek aan deze magische voorstelling inbegrepen voor alle gasten die tijdens deze zomer in het Plopsa Hotel verblijven. Met de komst van Sneeuwwitje in het Studio 100 Theater De Panne wordt de traditie van de bekende sprookjesmusicals opnieuw opgepikt. Deze musical past dan ook perfect binnen de filosofie van de Plopsa-parken om haar bezoekers een magische tijd te bezorgen, waarbij meer dan ooit de nadruk ligt op beleving en entertainment. Hiermee zet Plopsaland De Panne zich verder op de kaart als een all weather bestemming voor families die kwaliteit van het allerhoogste niveau wil aanbieden. (PADI & Studio 100)

Studio 100 Theater De Panne – www.sneeuwwitje.live

The post Al 25.000 tickets verkocht voor sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ na betoverende première is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Extreemrechtse partij AfD haalt in Thüringen en Saksen 30 procent

Bij de belangrijke verkiezingen in de Oost-Duitse deelstaten Thüringen en Saksen zegeviert de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland, waarmee niemand wil regeren. De CDU –nationaal in de peilingen de sterkste partij – is de enige klassieke partij die standhoudt en mogelijk twee ministers-presidenten zal leveren.

Lees meer »

Buren van doortrekkersterrein in Heule klagen over geluidsoverlast

In Heule, bij Kortrijk, klagen buurtbewoners over geluidsoverlast op het doortrekkersterrein aan de R8. Dat is een plek waar woonwagenbewoners kunnen verblijven. Afgelopen zomer was het terrein even dicht omdat de beheerder op vakantie was. Maar sinds midden augustus is het weer open: "Ik denk dat ik sindsdien al dagelijks de politie heb moeten bellen", zegt een buur.

Lees meer »

Europa’s vijanden zien AfD-winst grijnzend aan

De politieke crises in Frankrijk en Duitsland verzwakken ook de traditionele motoras van de Europese constructie. Het legt een titanische verantwoordelijkheid op de volgende Europese Commissie, waar België MR-politica Hadja Lahbib naartoe stuurt.

Lees meer »

KIJK. “Mijn tijd? I don’t care, ik heb gewonnen”: polsstokspringer Mondo Duplantis wint gehypet duel van hordeloper Warholm op 100m

Mondo boven. In een fel gehypete tweestrijd op 100 meter met de Noor Karsten Warholm (28), wereldrecordhouder op de 400 meter horden, heeft de Zweedse polsstokspringer Duplantis (24) nogmaals zijn uitzonderlijke klasse getoond. De wereldrecordhouder in het polsstokspringen haalde het in een straffe tijd van 10.37. De aanleiding van het ludieke duel in Zürich, aan de vooravond van de Diamond

Lees meer »

Jani Kazaltzis en James Cooke hebben geen geheimen voor elkaar: “Wij weten alles, zelfs hoeveel geld we hebben”

Ze zijn de beste vrienden, en hebben eindelijk samen een programma gemaakt. Maar tijdens de opnamen van ‘Jani & James Doen Het Zelf’, waar Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39) onder andere meedraaiden in een frituur, ging het er bij momenten toch bits aan toe. “Achteraf zeiden we tegen elkaar: ‘Hebben wij nu echt ruzie gemaakt over mayonaise?’”

Lees meer »

“We blijven doorgaan met hetzelfde enthousiasme”: Kevin en Marinka runnen 25 jaar eet-, bier- en whiskykroeg ‘t Kruiske in Deerlijk

Kevin en Marinka Vermote-Bintein zijn al 25 jaar de sympathieke en gedreven uitbaters van eet-, bier- en whiskykroeg ’t Kruiske, gelegen aan het drukke verkeersknooppunt op de Belgiek. Het juiste adres voor een goed getapte pint, een verfrissende IPA, een lekkere whisky en niet in het minst overheerlijke verse gerechten. Een portret van de drijvende krachten achter ‘t Kruiske.

Lees meer »

Vlaams Belang Oostende stelt lijst en programma voor verkiezingen voor: “Geen armoede importeren in de stad”

Vlaams Belang Oostende stelde zaterdagmorgen haar volledige lijst en programma voor de komende verkiezingen voor. Eerder raakte al bekend dat Tom Lamont – sinds kort verhuisd van Deerlijk naar Oostende – lijsttrekker wordt. De lijst wordt geduwd door Christian Verougstraete, tot voor kort dé man bij de Oostendse afdeling van de radicaal-rechtse partij.
The post Vlaams Belang Oostende stelt

Lees meer »