Proces tegen Sven Pichal uitgesteld tot na de zomervakantie

De zaak tegen VRT-presentator Sven Pichal voor het bezit en de verspreiding van beelden van kindermisbruik is dinsdag uitgesteld tot september.

 

Meer krantenkoppen in België

Tractor verliest lading slib in centrum Woumen

De brandweer van Diksmuide heeft vanmorgen slib geruimd in het centrum van Woumen, op de Woumenweg. Iets over 7 uur maakte de bestuurder van een tractor met kar een remmanoeuvre omdat hij de werflichten bij werken niet gezien had. Omdat hij vol op de remmen ging staan, schoot de afsluitklep van de kar open waardoor het slib over een afstand

Lees meer »

U16 Meisjes van SK Eernegem trekken zaterdag naar Egem

De U16 Meisjes van SK Eernegem wonnen hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen met 4-1 tegen KWS Lauwe. Zaterdagvoormiddag maken ze de verplaatsing naar de leeftijdsgenoten van DVK Egem.
The post U16 Meisjes van SK Eernegem trekken zaterdag naar Egem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vliegschool Wevelgem viert 100ste verjaardag: “Nog steeds broedkast van talent”

Reeds 100 jaar worden piloten opgeleid op de Wevelgemse luchthaven. De militaire vliegschool werd opgericht in 1924, en Flanders Aviation Society (FAS) nodigt uit om die verjaardag mee te vieren. Op en rond het vliegveld met onder meer een static show van oude en nieuwe toestellen. De publiekstrekker wordt ongetwijfeld Cercle Leopold waar na 40 jaar opnieuw publiek wordt toegelaten.<br

Lees meer »

Pat Nutrition pakt uit met nieuwe stunt: Kortrijkse spierbundels delen proteïnewater uit ter waarde van 25.000 euro

Palletten met proteïnewater, ter waarde van 25.000 euro, zullen op 11 september op tien verschillende plaatsen in het land verschijnen. Voorbijgangers kunnen er zich dan gratis aan behelpen. De stunt, op poten gezet door de spierbundels van het Kortrijkse Pat Nutrition, moet het belang van gezonde voeding in de verf zetten. “Men kan er eindeloos over blijven palaveren, wij voegen

Lees meer »

André en Simonne vieren albasten huwelijksverjaardag

André Janssens (95) en Simonne Ponjaert (93) stapten maar liefst 75 jaar geleden in het huwelijksbootje. Een zeldzaamheid, maar het koppel ziet elkaar na al die jaren nog even graag.
The post André en Simonne vieren albasten huwelijksverjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Emilie wint Duits dartstornooi

Emilie D’hondt uit Ingelmunster won onlangs de World Darts Federation International Youth Challenge 2024 in het Duitse Borken. De 23-jarige lerares won haar beide single-wedstrijden.
The post Emilie wint Duits dartstornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Martijn Wydaeghe uit Izegem pakt met Thierry Neuville tweede seizoenszege in Rally van Griekenland

Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 N) wonnen zondagnamiddag de Rally van Griekenland, de tiende van dertien rally’s die meetellen voor het WK-rally. Met nog drie rally’s te rijden, heeft Neuville een comfortabele voorsprong van 34 punten op eerste achtervolger Ott Tänak (Hyundai i20 N).
The post Martijn Wydaeghe uit Izegem pakt met Thierry Neuville tweede seizoenszege in

Lees meer »

Tiende editie De Groote Stooringe voor het eerst twee dagen lang

De tiende editie van het driejaarlijks straattheater- en circusfestival De Groote Stooringe vindt voor het eerst plaats gespreid over twee dagen. Op zaterdag 21 en zondag 22 september is het stadscentrum autovrij en worden pleinen en winkelstraten ingepalmd door circusartiesten. De rode draad dit keer zijn de clowns.
The post Tiende editie De Groote Stooringe voor het eerst twee

Lees meer »