KIJK. “Ik wil mijn prachtig lief bedanken”: Cesar Casier bedankt Conrad Janssens voor verrassingsfeest met romantische speech

“Ik wil mijn prachtig lief bedanken.” Cesar Casier (36) was afgelopen weekend duidelijk in de wolken. Cesars vriend Conrad Janssens (21), de zoon van ex-Miss België Ilse De Meulemeester, had voor hem namelijk een verrassingsfeest georganiseerd. “Ik ben zo blij dat ik jou in mijn leven heb.” 

Meer krantenkoppen in België

Verzorgers internetsensatie bever Nibi vechten bevel tot vrijlating aan: “Haar hier laten is haar leven redden”

Nibi, een twee jaar oude bever die uitgroeide tot internetsensatie, is in een rechtszaak verzeild geraakt nadat haar verzorgers het bevel kregen haar terug vrij te laten in het wild. Het dier is te zeer gehecht geraakt aan mensen wat een vrijlating erg moeilijk maakt. Haar verzorgers vechten het bevel nu aan en krijgen daarbij de steun van duizenden fans.

Lees meer »

Ze slaan tegelijk toe in Gaza, Libanon en Jemen: is de slagkracht van het Israëlische leger echt eindeloos?

Het Israëlische leger voerde gisteren raketaanvallen uit op havens en elektriciteitscentrales in Jemen. Tegelijk bombardeert het Gaza en Beiroet en zou het een grondoffensief in Libanon voorbereiden. De armslag van de Israeli Defence Force (IDF) lijkt eindeloos. Maar is dat wel zo? Hoe sterk is het Israëlische leger echt? Expert krijgskunde Roger Housen: “Eén land maakt dit allemaal mogelijk.”

Lees meer »

In Knokke-Heist duikt Luc Lierman op twee verschillende lijsten op: “Zorgde al vaker voor verwarring”

Inwoners van Knokke-Heist die op 13 oktober willen stemmen op Luc Lierman zullen die naam op twee verschillende lijsten zien opduiken. De naamgenoten komen namelijk beide op voor de gemeenteraadsverkiezingen, hetzij voor een andere partij. Groen-voorzitter Luc Lierman is met dezelfde over-overgrootvader Ignace Lierman familielid van Luc Lierman van de lijst ‘Ja!’.
The post In Knokke-Heist duikt Luc Lierman

Lees meer »

Al 160 keer Levensvragen, maar dit verhaal werd nog nooit verteld: “Topjobs, dure titels of glamour ten spijt: miserie overkomt iederéén”

Bijna 160 bekende Vlamingen hebben zich de afgelopen vier jaar voor u bloot gegeven in De Levensvragen van De Wachter — van Jan Mulder, op 2 januari 2021, tot Walter Grootaers, morgen. Het verhaal dat u nog nooit hebt gelezen, is dat van onze reporter Sabine Vermeiren, die ál die gesprekken — meestal urenlang en met sloten koffie — heeft

Lees meer »

Toeschouwers enthousiast over WK gravel in Leuven: “Leuk dat profrenners en recreanten samenrijden” 

In Leuven blikken toeschouwers terug op een geslaagd WK gravel. Mathieu van der Poel werd wereldkampioen op het Martelarenplein. De renners passeerden tijdens de wedstrijd ook al verschillende keren door de stad. "Profrenners en recreanten rijden samen, waardoor ze niet allemaal in 1 grote groep voorbij razen. Je kan dus voortdurend voorbijrijdende renners toejuichen. Dat zorgt voor heel wat sfeer",

Lees meer »

William Boeva kampt met dwangneuroses: “Het volume van mijn tv moet altijd een even getal zijn”

“Eindelijk komen mensen met een beperking stilaan op een andere manier aan bod op tv”, zegt William Boeva (34). Voor de komiek voelt zijn rol als verrader in ‘De verraders’ als een persoonlijke overwinning. “Als mensen me zien, denken ze vaak: ‘Och, wat een schattig, lief ventje.’ Maar dat is niet altijd zo”, zegt hij in ‘Dag Allemaal’. Hij wordt

Lees meer »

Brugse youngsters spelen op tweede speeldag van Youth League 1-1 gelijk op bezoek bij Sturm Graz

De youngsters van Club Brugge zijn woensdagavond niet voorbij Sturm Graz geraakt op de tweede speeldag in de competitiefase van de Youth League. Club NXT U19 bleef in Oostenrijk steken op een 1-1-gelijkspel. Het is het tweede gelijkspel op rij voor blauw-zwart. Op de openingsspeeldag hield het Borussia Dortmund op 1-1.
The post Brugse youngsters spelen op tweede speeldag

Lees meer »

Rijbewijs hernieuwen kan voortaan ook online

Sinds 1 oktober is het mogelijk om een rijbewijs A en B te hernieuwen via BelDrive, het online platform van de FOD Mobiliteit. De Europese Unie heeft beslist dat iedereen tegen 2033 een nieuw rijbewijs moet aanvragen. Het platform moet het proces vereenvoudigen.

Lees meer »

Omloop van het Hoogserlei gaat opnieuw niet door centrum Tielt: “Twee keer de ringbaan kruisen, is niet langer te doen”

Net als vorig jaar mijdt Omloop van het Hoogserlei het centrum van Tielt. De streep ligt donderdag 3 oktober langs de Hondstraat, in de buurt van het sportcentrum Watewy. De prijzenpot blijft met circa 3.000 euro flink gespekt.
The post Omloop van het Hoogserlei gaat opnieuw niet door centrum Tielt: “Twee keer de ringbaan kruisen, is niet langer te

Lees meer »