‘Tien om te zien’ kondigt nieuwe namen aan: Get Ready voor allerlaatste keer op het podium naast André Hazes en Camille

Goed nieuws voor wie van plan is om af te zakken richting ‘Tien om te Zien’: de line-up voor de tweede opnames van maandag 22 juli tot en met woensdag 24 juli is bekend. Zo zal Get Ready voor een allerlaatste keer op het podium staan. André Hazes, Cleymans & Van Geel en Sam Gooris vervolledigen de affiche. 

Meer krantenkoppen in België

“Er zal hier altijd een deeltje Jean-Marc en Lies blijven”: Kitana (20) en papa Andy (51) nemen Bierhuis De Mythe over na overlijden uitbater

Op 4 juni overleed Jean-Marc Rousseau (50) totaal onverwacht. Samen met echtgenote Lies Pattijn hield hij Bierhuis De Mythe open in Wevelgem. Nu enkele maanden zal Kitana, die er jobstudente was, het populaire café opnieuw openen. “We veranderen eigenlijk niks. De Mythe moet De Mythe blijven.”
The post “Er zal hier altijd een deeltje Jean-Marc en Lies blijven”: Kitana

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Geen eremetaal voor dressuurteam, Genyn en Habsch azen straks op goud in 100 meter

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Vanavond is er nog hoogspanning: Peter Genyn en Roger Habsch gaan voor goud op de 100 meter.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “De VRT verdient beter. Hij is niet geschikt voor deze job.” Telkens weer wijzen insiders naar één man als schuldige voor de chaos

In augustus 2020 werd hij nog binnengehaald als ‘veelbelovende bruggenbouwer’, vier jaar later zien vele VRT-medewerkers CEO Frederik Delaplace (54) als een ‘genadeloze brokkenpiloot’. Wij spraken met negen insiders, onder wie ook mensen uit de top van het bedrijf. Ze geven hun ongezouten mening over hun grote baas en de ontslagen die voor hem weleens de misstap te veel zouden

Lees meer »

Vandenbroucke wou miljoenen covidvaccins vernietigen, maar moet ze van rechter eerst allemaal tellen

Het zit minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) niet mee. Een rechter verbood hem eerder al om 200 miljoen euro aan vervallen covid-vaccins, geneesmiddelen en testmateriaal te vernietigen omdat het “cruciaal bewijsmateriaal” zou kunnen zijn in een dispuut met de firma Medista. Een andere rechter doet er nu een schep bovenop. Vandenbroucke wordt verplicht om élk pilletje en élke flacon

Lees meer »

Ria Bouten is directeur van cvo MIRAS regio Waregem: “Steeds meer allochtonen volgen lessen Nederlands”

Het centrum voor volwassenenonderwijs (cvo) MIRAS ziet in Waregem het Nederlands voor anderstaligen in sneltreinvaart uitgroeien tot de belangrijkste richting in het aanbod. “Ik vind het belangrijk om snel in te spelen op de noden van de tijd”, zegt regionaal directeur Ria Bouten (54) bij de start van het nieuwe schooljaar.
The post Ria Bouten is directeur van cvo

Lees meer »

Tijdritspecialiste Maes: “Uit de hand gelopen hobby”

Nadat ze in maart in het Nederlandse Almere een individuele tijdrit won, was Marie Maes (23) tijdens het weekeinde van 17 en 18 augustus twee keer succesvol aan het werk tegen de klok. Zowel in Zeeland als in Heusden-Zolder klokte de eliterenster de snelste tijd.
The post Tijdritspecialiste Maes: “Uit de hand gelopen hobby” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vliegtuigje stort neer in wijk in Oregon: 3 doden

Een vliegtuigje is zaterdag neergestort tegen een woning in de Amerikaanse staat Oregon en heeft daarbij brand veroorzaakt. Bij de crash kwamen twee inzittenden van het vliegtuigje om het leven en een bewoner van een van de huizen die werden geraakt.

Lees meer »