Antwerps kickbokser Jamal Ben Saddik aangehouden in onderzoek naar ontvoering

2 mannen uit Antwerpen en Ranst zijn aangehouden in het kader van een gerechterlijk onderzoek naar de ontvoering van een 29-jarige man uit Antwerpen. Het zou gaan om een havenarbeider die betrokken was bij een drugsdeal. Een van de verdachten is de kickbokser Jamal Ben Saddik. Hij kwam al eerder in opspraak en werd onlangs nog veroordeeld voor witwassen en oplichting. 

Meer krantenkoppen in België

Werken voor ‘Lage Leieboorden’ in Sint-Eloois-Vijve gaan van start: “Prachtig project langs deze gouden rivier”

Zondagmiddag stelden De Vlaamse Waterweg en het stadsbestuur de aanleg van de Lage Leieboorden voor. Midden november gaan de werken van start. Het einde van het project wordt begin 2026 verwacht. “Dit is het laatste onderdeel van de metamorfose van Sint-Eloois-Vijve.”
The post Werken voor ‘Lage Leieboorden’ in Sint-Eloois-Vijve gaan van start: “Prachtig project langs deze gouden rivier” appeared

Lees meer »

Harmonie Sint-Cecilia presenteert herfstconcert ‘Winds of Change’: Concert voor ‘t eerst in de kerk

Het herfstconcert ‘Winds of Change’ van harmonie Sint-Cecila Elverdinge op zaterdag 12 oktober vindt dit jaar plaats in de Sint-Petrus en Pauluskerk, die daarvoor omgetoverd wordt tot een concertzaal. Ook het trommelkorps is van de partij. Wie trommelaar wil worden, is welkom op de instapavond op vrijdag 18 oktober.
The post Harmonie Sint-Cecilia presenteert herfstconcert ‘Winds of Change’: Concert

Lees meer »

Beer doodt Slovaak die paddenstoelen plukt in het bos

Een boswandeling om paddenstoelen te plukken werd zaterdag een 55-jarige Slovaakse man zaterdag fataal. “Je kan zeggen dat we de situatie kunnen oplossen door in het hele gebied te schieten, dat we honderden jagers de bossen in moeten sturen”, reageert de premier. “Maar we zijn in de EU.”

Lees meer »

Drie jaar na zijn overlijden is Nicolas uit Rekkem nog steeds levend bij zijn vrienden: “Hij bracht mensen samen en doet dat nu nog steeds.”

Nicolas Dumortier uit Rekkem stierf in de nacht van 30 op 31 september 2021 bij een zwaar ongeval op de E403 in Roeselare. Drie jaar later zijn z’n vele vrienden hem zeker nog niet vergeten. Afgelopen weekend was een groep op Dumoweekend, deze week is er een herdenkingsbijeenkomst in zijn favoriet café Balthazar in Kortrijk. “En rond zijn verjaardag in

Lees meer »

Telecomoperator Orange laat Voo uitdoven

Telecombedrijf Orange is van plan om het merk Voo geleidelijk te laten verdwijnen. Het is de bedoeling om de verkoop van Voo-producten in september volgend jaar stop te zetten. Ook de winkels van Voo zullen de deuren sluiten.

Lees meer »

Roel maakt verkiezingsrap voor papa Marc

In Staden maakte Roel een heuse rapsong ter promotie van de kandidatuur van zijn vader Marc Van Ysacker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
The post Roel maakt verkiezingsrap voor papa Marc appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw Kühnengroet door supporter van Club Brugge: ‘Dader kreeg eerder dit jaar al stadionverbod als lid van North Fanatics 2013’

Club Brugge won woensdag in de Champions League met 0-1 van Sturm Graz. Op sociale media doken woensdagavond beelden op van Clubsupporters die de Kühnengroet brachten.
The post Opnieuw Kühnengroet door supporter van Club Brugge: ‘Dader kreeg eerder dit jaar al stadionverbod als lid van North Fanatics 2013’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oudste station van het land staat officieel te koop

De NMBS gaat officieel over tot de verkoop van het station van Tienen, het oudste stationsgebouw in België. Op belgiantrail.be staat de verkoop sinds vrijdag geafficheerd. Tot 10 januari 2025 kan een bod uitgebracht worden. Zoals eerder gemeld zal NMBS in geval van een verkoop loketten, een wachtzaal en toiletten in het gebouw behouden.

Lees meer »

Vaste rechtbankklant krijgt nieuwe straf voor bezit 3 gram cocaïne

Een 23-jarige man uit Veurne, een vaste klant in de rechtbank, heeft een nieuwe celstraf van zes maanden met uitstel en 8.000 euro boete, vier vijfden met uitstel, aan zijn strafblad toegevoegd. Dat kreeg hij voor het bezit van drie gram cocaïne. Voor de verkoop ervan werd hij wel vrijgesproken. Hij ontkent dat hij drie gram cocaïne verkocht aan een

Lees meer »

Tentoonstelling brengt verhalen van afgebrande Sint-Niklaaskerk naar boven: “Iedereen weet nog waar hij die dag was”

Het HEY Museum in Knokke-Heist is sinds deze week een unieke tentoonstelling rijker. Bezoekers ontdekken er de geschiedenis en verhalen van de in 2013 afgebrande Sint-Niklaaskerk. Zo is onder andere het skelet van de ‘oudste Westkapellenaar’ te zien tijdens de expo. “Opgegraven tijdens het archeologisch onderzoek na de brand”, zeggen curatoren Gerry De Mol en Frederik Roelens.
The post

Lees meer »