David Ellison palmt Hollywood-studio Paramount in

08:26 Paramount-aandeelhouders met stemrecht – vooral Shari Redstone – ontvangen per aandeel ruim de helft meer cash dan aandeelhouders zonder. 

Meer krantenkoppen in België

Vrees voor honderden doden na scheepsramp in Congo

Na een scheepsramp donderdagvoormiddag op het Kivumeer in Congo zijn al 126 lichamen geborgen. Dat zeggen haven- en veiligheidsbronnen. Het schip vervoerde naast passagiers ook goederen. Eerst was sprake van 450 mensen aan boord maar een lokale functionaris zegt tegen het Duitse persagentschap DPA dat er 700 passagiers waren.

Lees meer »

Miljoenen Belgen hebben te weinig natuur in hun buurt

Er is een zorgwekkend tekort aan natuur en bomen in de Belgische stads- en dorpskernen. Dat blijkt vandaag uit een analyse van Greenpeace België op basis van een kaart ontwikkeld door DataLab, een collectief van datawetenschappers. Vooral minder gegoede gemeenten scoren ondermaats.

Lees meer »

Breugelmaaltijd op 4 oktober in zaal De Kring

NSB IJzerwacht Keiem organiseert voor de 8ste keer een Breugelmaaltijd in zaal De Kring. Het wordt opnieuw een avond waarbij het Bourgondische en het educatieve elkaar vinden, een avond om te ontspannen, maar meteen ook een stukje geschiedenis mee te pikken. “Het is onze plicht om het te blijven doorvertellen. Johan Verbouw, adjudant-chef op rust
The post Breugelmaaltijd op

Lees meer »