Bezoekers van deze toeristische trekpleister mogen geen geld meer in de wensput gooien en het verlies is gigantisch

Een populaire trekpleister in het Britse Bath besloot om in 2022 cashless te gaan. En dus mochten er ook geen munten meer in de wensput gegooid worden. Maar die beslissing ging gepaard met een gigantisch financieel verlies.

 

Meer krantenkoppen in België

Boekhoudster stal 93.000 euro van hogeschool, maar krijgt geen straf: “Ik zal alles netjes terugbetalen”

Een 40-jarige ex-boekhoudster van de Vives Hogeschool in Brugge heeft de gunst van de opschorting gekregen na jarenlange huisdiefstal. De vrouw vervalste facturen en maakte de school zo 93.618 euro lichter. Daarmee deed ze thuis allerhande inkopen. De vrouw krijgt dus geen straf, maar moet voorwaarden naleven. “Ik zal alles netjes terugbetalen volgens een afbetalingsplan”, belooft de vrouw.

Lees meer »

Raam ingeslagen bij voorzitster van Vooruit Brugge Christie Herckenrath

Afgelopen nacht werd bij Christie Herckenrath, de voorzitter van Vooruit Brugge, een glazen achterdeur kapot geslagen. De twee vermoedelijke daders vluchten met haar elektrische fiets en via de tracer erop kon de politie hen traceren en oppakken.
The post Raam ingeslagen bij voorzitster van Vooruit Brugge Christie Herckenrath appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bouw gestart van Aers Truck Plaza in Zeebrugge: baanbrekend tankstation van de toekomst

Vrijdag sloeg AERS Groep officieel de eerste paal van Aers Truck Plaza, een baanbrekend tankstation van de toekomst. Met ruimte een beveiligde parking voor 140 vrachtwagens, een supermarkt en een restaurant wordt Aers Truck Plaza dé plek voor vrachtwagenchauffeurs die de haven in Zeebrugge aandoen.
The post Bouw gestart van Aers Truck Plaza in Zeebrugge: baanbrekend tankstation van de

Lees meer »

Anderlecht draait knap mee bovenin, Cercle zelfs leider: ontdek hier het programma en de klassementen in Europa League en Conference League

Zes op zes voor Anderlecht in de Europa League, nadat het knap won op het veld van Real Sociedad. Daardoor draait paars-wit bovenaan mee – het staat momenteel vijfde. Union raakte niet verder dan een 0-0 tegen Bodo/Glimt en vertoeft in de gevarenzone. In de Conference League kon AA Gent niet stunten op het veld van Chelsea. Cercle Brugge opende

Lees meer »

Olivier (46) loopt samen met dochter Luna (17) tweede wedstrijd: “Als ik haar zo zie lachen, weet ik dat we dit nog vaak gaan doen”

Papa Olivier (46) stond zondag voor de tweede keer samen met dochter en ‘genieter’ Luna (17) aan de start van Dwars Door Lievegem. Olivier’s dochter lijdt aan het zeldzame, genetische Bainbridge-Ropers syndroom en zit daardoor in een speciale rolstoel. Met de opbrengst van het evenement doneren de organisatoren centen aan nieuwe looprolstoelen, die vaak duizenden euro’s kosten. “Het is zalig

Lees meer »

Marleen en Willy varen in een gouden bootje

Ter gelegenheid van hun vijftigste huwelijksverjaardag werden Willy Baert (74) en Marleen Goeminne (70) door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet. Ze trouwden in Sint-Eloois-Vijve op 5 juli 1974. Willy werd geboren in Waregem op 2 juni 1950. Marleen zag het levenslicht in Waregem op 21 november 1953. Ze hebben drie kinderen: Johan, Sabine en
The post Marleen en

Lees meer »

Evenepoel sluit magisch seizoen af met vier Italiaanse ‘oude dames’ en drie duels met Pogacar: “Als hij er eentje kan winnen, zou dat mooi zijn”

“Nog vier keer gas geven”. En dan houdt dubbel olympisch kampioen en wereldkampioen tijdrijden Remco Evenepoel (24) zijn waanzinnig knappe seizoen voor bekeken. Wat mogen we in déze fase nog van hem verwachten? Ploegleider Klaas Lodewyck is realistisch-optimistisch. “Oké, Pogacar wordt een factor. Maar op een superdag…”

Lees meer »

“Van zijn privéleven zag niks, maar dan ook niks, het daglicht”: de twee gezichten van pastoor Bernard (60), na de fatale avond met drugs en seks

“D. is een man met twee gezichten. Je hebt zijn onberispelijk werk als pastoor. En dat ander leven, dat bleef verborgen in de schaduw. Tot nu.” Priesters, medewerkers en parochianen proberen nog steeds te vatten wie priester Bernard D. (60) werkelijk is. De man was een katholieke duizendpoot, een laatbloeier die er ooit van droomde om als landbouwingenieur naar de

Lees meer »

‘De Mugge van Brugge’ komt met eindejaarsconference naar Concertgebouw Brugge: “Dank burgemeester om langs te komen en op voorhand al sorry”

Kevin Rombaux alias ‘De Mugge van Brugge’ zal zich rustig moeten houden op oudejaarsavond 2024 en nieuwjaarsdag 2025, want op maandag 2 januari 2025 staat hij met zijn nieuwe eindejaarsconference ‘Ejjet g’hoârd’ voor de allereerste keer in het Concertgebouw van Brugge. Vooraf zijn er try-outs in Brugge, Zeebrugge en Sijsele.
The post ‘De Mugge van Brugge’ komt met eindejaarsconference

Lees meer »