Fransen willen niet weten van uiterst rechtse regering

De tweede ronde van de Franse verkiezingen baarde een verrassing van formaat. Uiterst rechts moet zich tevredenstellen met de derde plaats. De overwinning gaat naar links. Het republikeinse front heeft gewerkt.

 

Meer krantenkoppen in België

Gezin dient klacht in tegen onthaalmoeder: “Onze dochter Zara (1) werd door elkaar geschud en geslagen”

Het gezin Bilican uit Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands) diende een klacht in bij de politie tegen de onthaalmoeder van hun dochtertje. Donderdagochtend zag mama Sümeyra naar eigen zeggen hoe Zara (1) door elkaar geschud werd en een klap kreeg van A.M, een onthaalmoeder uit Sint-Amands. Intussen publiceerde Sümeyra op Facebook een foto van de rode wang van haar dochter die tientallen keren

Lees meer »

Van Aert past ook voor WK-tijdrit: “Van het goede te veel”

De slotrit van de Vuelta in Madrid wordt de laatste tijdrit van Wout van Aert in 2024. De bronzen medaillewinnaar van de tijdrit in Parijs paste eerder voor de chrono op het EK en doet dat nu ook voor het WK in Zürich. “Trainingstechnisch en qua focus past het niet in mijn schema”, zegt Van Aert.

Lees meer »

Extra bijeenkomst gemeenteraadsleden Oostende vanavond

De Oostendse gemeenteraadsleden kregen een uitnodiging voor een bijzondere vergadering vanavond om 19 uur. Onderwerp: het Thermendossier. De stad geeft daarmee gevolg aan de beslissing van maandag om de raadsleden te informeren.
The post Extra bijeenkomst gemeenteraadsleden Oostende vanavond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cindy Depoorter vervangt Ann Bryon in gemeenteraad van Bredene

Door haar verhuizing naar Oudenburg moet gemeenteraadslid Ann Bryon (Open VLD) de gemeenteraad van Bredene verlaten. Ze wordt vanaf 27 augustus opgevolgd door Cindy Depoorter, die als onafhankelijke zal zetelen. Depoorter is vrijwilliger en administratief medewerker bij de MS-Liga Oostende.
The post Cindy Depoorter vervangt Ann Bryon in gemeenteraad van Bredene appeared first on KW.be.

Lees meer »

Russische raket verwoest hotel in thuisstad Zelensky: minstens één dode en vier gewonden

De Oekraïense hoofdstad Kiev is in de nacht van maandag op dinsdag getroffen door een Russische aanval. Het leger meldt dat drones werden afgevuurd op de regio. Een hotel in de plaats Kryvyi Rih, thuisstad van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, werd maandagavond ook getroffen. Een persoon kwam daarbij om het leven. Volgens de plaatselijke autoriteiten liggen mogelijk nog meerdere

Lees meer »

Barbara Sarafian ondergaat carrièreswitch en wordt kotbazin: “Terwijl ik ooit gaan lopen ben van de mijne”

Barbara Sarafian (56) ondergaat in het nieuwe VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’ een heuse carrièreswitch. Ze leeft gedurende 10 maanden met zeven studenten mee op kot, waar de grootste levenslessen ontstaan en waar ze zich samen door een rollercoaster van liefdesverdriet, examenstress, groeipijnen en feestgedruis loodsen. Een reality-show van jewelste. Reporter Jarne hoort haar uit in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

Schepencollege stelt moratorium in rond Thermendossier, oppositie reageert lauw: “De burgers moeten geïnformeerd worden”

Er komt een tijdelijke opschorting van het dossier rond het Thermae Palace Hotel. Er zullen geen nieuwe initiatieven of beslissingen meer genomen worden tot na de verkiezingen. Het stadsbestuur steekt het dossier even in de diepvries. De reacties zijn niet mals.
The post Schepencollege stelt moratorium in rond Thermendossier, oppositie reageert lauw: “De burgers moeten geïnformeerd worden” appeared first

Lees meer »