“Crimineel!”: Spaanse pers spreekt schande van fout Kroos op Pedri, die kruis mag maken over verdere EK

Slechts zeven minuten stond Pedri op het veld in Spanje – Duitsland. Zwaar onderuit geschoffeld door Toni Kroos, moest de middenvelder al huilend naar de kant in de kwartfinale van het EK voetbal. De Spaanse online media spreken met schande over de ingreep van Kroos die niet eens geel opleverde. Met een interne verstuiking aan de mediale band van de linkerknie, is het EK van Pedri voorbij. 

Meer krantenkoppen in België

Samyn Wonen Art Community viert kunst

Samyn Wonen in de Noordlaan 28 introduceert Samyn Wonen Art Community, een groep Roeselaarse kunstliefhebbers die regelmatig samenkomt om hedendaagse kunst te vieren. De lancering gebeurt met een expositie van Kunstwerkplaats De Zandberg uit Harelbeke dat een platform biedt aan kunstenaars met een verstandelijke beperking. Een maand lang zal in de showroom van interieurzaak Samyn
The post Samyn Wonen

Lees meer »

Influencer (26) uit Dubai: “Ik wou een bikini dragen dus mijn schatrijke man kocht me een privé-eiland”

Een schatrijke zakenman uit Dubai heeft zijn allerliefste vrouwtje een wel heel opvallend cadeau gegeven. Hij kocht haar een privé-eiland van omgerekend 45 miljoen euro, zodat mevrouw rustig op haar gemak in bikini kan liggen. Dat beweert de vrouw, die geregeld op TikTok uitpakt met haar zeer extravagante luxeleventje, toch zelf. Haar video’s gaan nu viraal.

Lees meer »

Fanclub de Pogiboys laten stickers maken van wereldkampioen Tadej Pogacar: “In de Ronde van Lombardije zien we hem voor het eerst in de regenboogtrui”

Tadej Pogacar won zondag na de Tour en de Giro op verbluffende wijze het WK en dus zijn het magnifieke tijden voor zijn fanclub de Pogiboys in sfeercafé Black Pearl op het Sint-Maartensplein in Wervik. Daarom zullen ze stickers van de kersverse wereldkampioen laten maken. En er zijn nog andere plannen.
The post Fanclub de Pogiboys laten stickers maken

Lees meer »

Na exit bij ‘Thuis’ duikt Lut Hannes op als Madame Pipi in ‘Iedereen beroemd’: “Ik wilde minder Angèle en meer Lut zijn”

Precies een jaar geleden nam Lut Hannes (70) in alle stilte afscheid van haar rol als Angèle in ‘Thuis’, na liefst 25 jaar. De actrice gooide haar leven volledig om en kocht een mobilhome om door Europa te reizen. Hoewel ze ook wil blijven acteren – zoals nu haar nieuwe rol als toiletdame in ‘Iedereen beroemd’ bewijst – legt ze

Lees meer »

De destructie van orkaan Helene

Orkaan Helene trok eind vorige week een verwoestend spoor doorheen de zuidwestelijke staten van de VS. Via Florida ging het helemaal tot Tennessee, een traject van meer dan 900 kilometer. De storm, bestempeld als “a true multi-state event”, kostte intussen aan meer dan 100 mensen het leven.

Lees meer »

Cassatieberoep tegen windmolens in Westkapelle ontvankelijk verklaard

Het cassatieberoep van het gemeentebestuur van Knokke-Heist tegen de bouw van twee windmolens langs de A11 in Westkapelle is ontvankelijk verklaard door de Raad van State. “We hopen dat de vergunning alsnog vernietigd wordt”, klinkt het.
The post Cassatieberoep tegen windmolens in Westkapelle ontvankelijk verklaard appeared first on KW.be.

Lees meer »

Veertien verkozenen vervangen in gemeenteraad van Roeselare de voorbije zes jaar: volledige Groen-fractie kreeg een nieuw gezicht

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 39 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Roeselare, zetelen er vandaag nog 25 in de gemeenteraad.
The post Veertien verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Dodental door orkaan Helene loopt op naar 162

In het zuidoosten van de Verenigde Staten kampen inwoners nog steeds met de gevolgen van de dodelijke tropische storm Helene. Uit de jongste balans van tv-zenders CNN en NBC blijkt dat het noodweer zeker aan 162 inwoners het leven heeft gekost. De storm, die als orkaan van de op een na hoogste categorie donderdagavond aan land ging in de staat

Lees meer »