LIVE SPANJE-DUITSLAND. Tweede helft op gang gefloten in Stuttgart, krijgen we nu wel goals?

Dé topaffiche van de kwartfinales op dit EK voetbal. Spanje schrok in de vorige ronde even na de Georgische openingstreffer, maar wervelde daarna over zijn tegenstander. De Duitsers hadden het moeilijker in hun achtste finale, maar haalden het met 2-0 van Denemarken. Wie grijpt het eerste plekje in de halve finales? 

Meer krantenkoppen in België

Vier verkozenen vervangen in gemeenteraad van Lendelede de voorbije zes jaar: Pedro Ketels stopt na veertig jaar met politiek

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 17 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Lendelede, zetelen er vandaag nog 13 in de gemeenteraad.
The post Vier verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Doodrijder Merel De Prins (12) weer voor rechter, deze keer voor onverzekerde wagen: “Hij heeft niet de minste intentie om lessen te trekken uit het verleden”

Muhammed Aytekin, de twintiger die negen jaar geleden Merel De Prins uit Eppegem doodreed, riskeert op verzet een celstraf van 12 maanden. De man werd enkele jaren geleden opgemerkt toen hij als passagier in een niet-ingeschreven en niet-verzekerde BMW zat, maar ontkent dat hij eigenaar was van het voertuig.

Lees meer »

Lotte Vanwezemael betaalt blunder cash uit in met tranen gevulde ‘De Verraders’: “Ik dacht dat ik vals kon spelen”

Exit voor saboteur Lotte Vanwezemael (32) in ‘De Verraders’. De seksuologe werd afgeluisterd door een medekandidaat en die blunder betaalde ze cash uit. De hele groep – inclusief laatste overgebleven verrader William Boeva – schreef haar naam op om het spel te verlaten. “Ik dacht dat ik vals kon spelen, maar ik heb het zwaar onderschat.”

Lees meer »

Eerste fase trompetaansluiting A19-R8 officieel afgerond, afrit vanuit Marke richting Ieper nu berijdbaar: “Historisch moment”

Vandaag omstreeks 13 uur 30 konden de eerste automobilisten de nagelnieuwe afrit op de R8 richting Ieper en Menen via de trompetbrug nemen. Fase 1 van de nu al twee jaar durende werken van de trompetaansluiting is daarmee afgerond. Burgemeester van Kortrijk Vincent Van Quickenborne (TBSK) en Wevelgems burgervader Jan Seynhaeve (cd&v 8560) spreken over een historisch moment.
The

Lees meer »

Legislatuur met liefst 20 wissels in Oostende

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 41 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Oostende, zetelen er vandaag nog 25 in de gemeenteraad.
The post Legislatuur met liefst 20 wissels

Lees meer »