Verkeersdrukte ebt weg: hoogtepunt van 220 kilometer file in Vlaanderen

Vlaamse automobilisten moesten deze namiddag heel wat geduld uitoefen. Ongevallen en incidenten veroorzaakten heel wat verkeershinder op onze snelwegen. Rond 16 uur stond er maar liefst 220 kilometer file op de hoofdwegen, meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Ondertussen lijken de files zich stilaan op te lossen.

 

Meer krantenkoppen in België

Angulo waant zich Neymar, Van Bommel zweept de Bosuil op en blunderende doelmannen: alle highlights van speeldag 9

Hét moment van deze speeldag in de Jupiler Pro League: uiteraard de stopgezette derby tussen Antwerp en Beerschot. Een nieuw dieptepunt voor de Ratten, maar bij de Great Old kon de pret niet op. Ex-trainer Mark van Bommel, die interesse geniet van Anderlecht, zweepte de Bosuil zelfs even op. Paars-wit van zijn kant kon opnieuw niet winnen, maar Angulo en

Lees meer »

Wie heeft Ludo uit Bredene gezien?

Op dinsdag 1 oktober 2024 omstreeks 11.30 uur verliet de 49-jarige VAN KERSCHAVER Ludo zijn woning gelegen in de Noordzeestraat te Bredene. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Ludo uit Bredene gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verdachte van poging tot gifmoord met thallium riskeert 20 jaar cel

Het Brusselse parket eist 20 jaar cel tegen een jonge twintiger die verdacht wordt van poging tot moord. De man zou het uiterst toxische thallium in een tube lichaamscrème hebben ingebracht, waarna ‘zijn beste vriend’ zichzelf vergiftigde. “Dit gaat om een verraderlijke misdaad, die een pijnniveau heeft veroorzaakt dat we nog nooit hebben gezien”, aldus de openbaar aanklager.

Lees meer »

Oostende wint in Leeuwarden

Op de vierde speeldag in de BNXT League is Oostende zaterdag met 86-92 gaan winnen bij Leeuwarden.
The post Oostende wint in Leeuwarden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wagen ontploft in Elsene, volgens buren al vierde keer op korte tijd: één buurtbewoner naar ziekenhuis, tweede voertuig ook beschadigd

In de Maria-Hendrikastraat in de Brusselse gemeente Elsene is zondagochtend een bestelwagen uitgebrand. Een tweede voertuig liep ook schade op, terwijl een buurtbewoner met rookintoxicatie afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Volgens de buren werd een molotovcocktail gebruikt en is het al het vierde incident op korte tijd. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer »

Werfmateriaal langs de Leie in Harelbeke blijkt tijdelijke opslagplaats te zijn: “Zo snel mogelijk verder werken”

Op de Harelbeekse gemeenteraad van 16 september kaartte raadslid Koen Opsomer (CD&V) aan dat er al enkele jaren werfmateriaal blijft liggen langs het jaagpad. Schepen Tijs Naert (Groen) gaf toen aan dit na te vragen bij de bevoegde instantie. Geert Weymeis, de regionale communicatieverantwoordelijke van de Vlaamse Waterweg, geeft nu aan dat dit om een tijdelijke opslagplaats gaat.
The

Lees meer »

Evenepoel en Pogacar houden zich (voorlopig?) koest, zorgt regen straks voor gevaarlijke finale?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Minstens zes doden bij nieuwe Israëlische aanval op centrum van Beiroet, ook twee Belgen gewond

Israël heeft afgelopen nacht een hulpverlenerspost van de pro-Iraanse militie Hezbollah in het centrum van Beiroet aangevallen. Daarbij zijn zeker zes mensen om het leven gekomen. Elf anderen zijn gewond geraakt. Het gaat om de tweede aanval op Beiroet deze week. Het Israëlische leger heeft intussen ook een nieuw evacuatiebevel uitgevaardigd voor delen van het zuiden van de stad. Volg

Lees meer »