Joyce De Troch blaast 50 kaarsjes uit: “Ik had slimmer moeten zijn met een paar vriendschappen”

“Als kind vond ik vijftigers oude mensen”, vertelt Joyce De Troch. “Maar nu ik zelf 50 ben, ben ik ervan overtuigd dat het beste nog moet komen.” ‘TV Familie’ sprak met Joyce over het moederschap, haar mediacarrière en hoe ze natuur een handje helpt. En voor een laatste keer komt ze nog eens terug op het schandaal rond het zwart geld en de fiscale fraude. “Heb ik iets gedaan dat niet mocht? Zal wel, maar had ik nu in dronken toestand iemand aangereden, dán was ik pas echt in fout.” 

Meer krantenkoppen in België

Zes doden en meerdere gewonden bij schietpartij in Tel Aviv

Twee vermoedelijke terroristen hebben rond 19 uur lokale tijd het vuur geopend in het station van Jaffa, een voorstad van Tel Aviv. Dat melden lokale media. Eerder op de avond melden Israëlische media daarbij acht doden, de politie stelt dat aantal nu bij naar zes. Minstens negen anderen raakten gewond.

Lees meer »

Hoe uitgerekend het prestigeproject van de ‘oogappel’ van Paul Gheysens voor het grootste verlies bij Ghelamco zorgde

Het gaat van kwaad naar erger voor Paul Gheysens en Ghelamco. Met zijn vastgoedimperium zakt hij na nieuw nettoverlies van bijna 200 miljoen euro en – daarnaast – 600 miljoen euro kortlopende schulden nog dieper in de penarie. Extra pijnlijk is dat uitgerekend het prestigeproject van Gheysens’ dochter en oogappel Marie-Julie – ‘The Arc’ in Londen – voor het grootste

Lees meer »

Een geschiedenis van geweld: hoe Sean ‘Diddy’ Combs als seksueel roofdier heel zijn carrière lang geen ‘neen’ duldde

‘It’s bad boy for life.’ De tekst van z’n grootste hit krijgt een bijzonder wrange nasmaak. Want Sean ‘Diddy’ Combs (54) blijkt niet simpelweg een bad boy, wel een seksueel roofdier van het ergste allooi. De rapper kijkt aan tegen meer dan honderd aanklachten voor seksueel misbruik, waarbij zelfs een kind van amper 9 jaar betrokken zou zijn. En zo

Lees meer »

LIVE WK GRAVEL. Van der Poel opnieuw bijgebeend door Stuyven en co

Na de zilveren medaille van Lotte Kopecky is het vandaag aan de mannen om jacht te maken op de wereldtitel in het gravel. Met Jasper Stuyven, Tim Merlier en Gianni Vermeersch gingen zonet enkele grote Belgische namen van start. De grootste concurrentie komt ongetwijfeld van Mathieu van der Poel en titelverdediger Matej Mohoric. Wie trekt de regenboogtrui aan in Leuven?

Lees meer »

Zelfs enkelband houdt onverbeterlijke dief uit Beernem niet tegen: achttien maanden effectieve celstraf

Ondanks elektronisch toezicht ging Björn K. tot vier keer toe met materiaal aan de haal bij bedrijven in Beernem. Dat levert hem achttien maanden effectieve celstraf op. Bij een van de feiten werd hij vergezeld door zijn vriendin.
The post Zelfs enkelband houdt onverbeterlijke dief uit Beernem niet tegen: achttien maanden effectieve celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Renners in de regen vertrokken, krijgen we een duel tussen Pogacar en Evenepoel?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Vooruit Kortrijk wil komende 12 jaar maar liefst 108 miljoen euro investeren in zorg

Om de vergrijzing en forse groei van de stad de baas te kunnen, stelt Vooruit Kortrijk een ZorgInvesteringsPlan voor. Concreet zou er tegen 2036 108 miljoen euro geïnvesteerd worden in onder andere de renovatie van verschillende woonzorgcentra en het uitbreiden van het aanbod van Zorg Kortrijk. “We maken er ons niet vanaf met vage beloftes maar werkten een onderbouwd, concreet

Lees meer »