Pogacar tevreden “dat het maar twaalf seconden zijn”, ploegleider waarschuwt: “Remco wordt grote concurrent tot het eind”

Niets gewonnen, maar ook zeker niets verloren. Dat is het gevoel bij Tadej Pogacar (25) nadat hij in de tijdrit tweede werd op twaalf seconden van Remco Evenepoel. Na de etappe blikt de gele trui al bij al tevreden terug: “Ik mag blij zijn dat ik maar 12 seconden verlies.” 

Meer krantenkoppen in België

Luc Steeno mag eindelijk deelnemen aan ‘Liefde voor muziek’: “Bij elke reeks hoopte ik op telefoontje van VTM”

Luc Steeno (60) verkent de muziek van Hooverphonic, en andersom. Het elfde seizoen van ‘Liefde voor muziek’, dat in het voorjaar van 2025 op VTM wordt uitgezonden, belooft opnieuw unieke muzikale combinaties. Hoe gaat het nu met Luc Steeno, één van de eerste artiesten van ‘Tien om te zien’, die tegenwoordig minder in de schijnwerpers staat? En is hij jaloers

Lees meer »

Op de kappersstoel bij Stefan Mitrovic, bikkelharde verdediger met klein hartje: “Jonge spelers denken nogal snel dat ze ‘big boys’ zijn”

“Probeer mij te dribbelen en I kill you.” Als er één iemand de boel op scherp kan zetten voor dé clash tegen Chelsea, dan wel AA Gent-verdediger Stefan Mitrovic (34). Zelfs vanop een kappersstoel. “Jonge spelers zijn tegenwoordig snel véél geld waard. Als ze iets kleins bereiken, blijven ze zich niet genoeg pushen.”

Lees meer »

Van muur naar boek: alle kunstwerken van The Chrystal Ship gebundeld

In boekhandel Corman in Oostende stelde curator Björn Van Poucke van All About Things de catalogus ‘The Crystal Ship – Streetart in Ostend’ voor. Een bundeling van de voorbije acht edities van het Oostendse streetartfestival.
The post Van muur naar boek: alle kunstwerken van The Chrystal Ship gebundeld appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Eigenaars willen dezelfde zorg voor hun dieren als voor zichzelf”: waarom verzekering voor huisdieren populairder wordt  

Een viervoeter thuis is leuk, maar het brengt ook heel wat kosten met zich mee. En die worden vaak onderschat. "Mensen betalen bij de dokter enkel remgeld bijvoorbeeld en dat is niet het geval bij dieren", vertelde Joke Hoeyberghs van Figo Pet, een huisdierenverzekeraar, bij ‘WinWin’ naar aanleiding van Werelddierendag gisteren. Met een verzekering kan je je indekken tegen onverwachte

Lees meer »