AI luidt een tijdperk van killer robots in: ‘Ze kunnen nergens heen, dus wachten ze gewoon tot ze sterven’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Nijzeke-Kermis in Sint-Denijs viert 40-jarig bestaan

Tijdens het eerste weekend van oktober zijn ze op Den Dries in Sint-Denijs toe aan de 40ste editie van Nijzeke-Kermis. “Toen ik samen met mijn echtgenote, Magda, in 1985 begon met café Driwiski, bliezen we samen met enkele enthousiaste buren nieuw leven in de plaatselijke wijkkermis. Deze was toen gereduceerd tot een nieuwelingenkoers”, vertelt Guy Thibaut.
The post Nijzeke-Kermis

Lees meer »

Districtsburgemeester Berendrecht-Zandvliet-Lillo sluit coalitie met Vlaams Belang niet uit, De Wever reageert: “Praten met Vlaams Belang mag, besturen niet”

Carl Geeraerts (N-VA), districtsburgemeester van Berendrecht-Zandvliet-Lillo, sluit een coalitie met Vlaams Belang niet uit. Dat zei hij in een debat op VTM. Partijvoorzitter Bart De Wever reageert: "Geen enkele lokale afdeling wilde samen besturen met extremisten. We hebben klare afspraken gemaakt, en iedereen zal zich daar aan houden."

Lees meer »

Kritiek op nieuwe prijsverlaging van spaghetti in Leuvens studentenrestaurant Alma: “Niet meest voedzame gerecht”

Er komt kritiek op de nieuwe prijsverlaging voor een spaghetti bolognese in het Leuvense studentenrestaurant Alma. Een beslissing die de studenten wel kunnen smaken, maar volgens voedingsdeskundigen niet zo gezond is. "Als je gewoon witte slierten koopt en je doet daar een schepje rode saus op, dan is dat niet het meest voedzame gerecht", zegt Michaël Sels, hoofddiëtist van het

Lees meer »

Gilbert en Jeannine zijn 60 jaar getrouwd

Gilbert Renty (79) en Jeannine Choquet (81) stapten op 26 september 1964 in het huwelijksbootje. Dat betekent dat ze hun 60ste huwelijksverjaardag mochten vieren.
The post Gilbert en Jeannine zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Traktaat voor bewoners van de Nijverheidsstraat

In de loods van de familie Delmotte in de Nijverheidsstraat kwamen talrijke bewoners uit deze straat bijeen. Niet voor een buurtfeest, wél voor een dankjewel namens de gemeente. De inwoners ondervonden immers een tijdlang problemen door de werkzaamheden in de straat, die door de weersomstandigheden langer duurden dan voorzien. Er waren zo’n 65 bewoners aanwezig.
The post Traktaat voor

Lees meer »

Zes doden en meerdere gewonden bij schietpartij in Tel Aviv

Twee vermoedelijke terroristen hebben rond 19 uur lokale tijd het vuur geopend in het station van Jaffa, een voorstad van Tel Aviv. Dat melden lokale media. Eerder op de avond melden Israëlische media daarbij acht doden, de politie stelt dat aantal nu bij naar zes. Minstens negen anderen raakten gewond.

Lees meer »

Spaanse koning Juan Carlos in val gelokt door zijn voornaamste minnares: “Ze kreeg duizenden euro’s dankzij die foto’s”

De voormalige Spaanse vorst Juan Carlos (86) heeft volgens de lokale media meer dan honderd minnaressen gehad, maar daarvan was nog nooit één enkele foto als bewijs. Tot nu. De zoon van zijn voornaamste minnares Bárbara Rey (74) bezorgt hem een serieuze kater. Hij vertelt in een interview met ‘Privé’ hoe de monarch in de val werd gelokt met belastende

Lees meer »

Vijf verkozenen vervangen in gemeenteraad van Hooglede de voorbije zes jaar: Afscheid van burgemeester Rita Demaré kwam onverwacht

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 21 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Hooglede, zetelen er vandaag nog 17 in de gemeenteraad.
The post Vijf verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »