Bpost verkoopt cryptopostzegel: “Nieuwe manier van verzamelen”

Bpost gaat eind oktober voor het eerst een cryptopostzegel verkopen. Het gaat om een samenwerking met de Oostenrijkse, Nederlandse en Luxemburgse postbedrijven, die eerder al dergelijke cryptozegels uitgaven.

 

Meer krantenkoppen in België

Derde verdachte aangehouden in parenclubmoord, vrouw van slachtoffer spreekt voor het eerst: “Vlak voor de moord belde hij me nog. Hij klonk vrolijk”

In Nederland is een derde verdachte gearresteerd in het onderzoek naar de Maaseikse parenclubmoord. De 40-jarige ex-vriend van uitbaatster Siri C. (33) is mee in verdenking gesteld van moord op de 57-jarige Bert Heijmans, al ontkent ook hij elke betrokkenheid in de zaak. “Ik heb altijd al gedacht dat hier meer mensen mee te maken hadden”, getuigt de vrouw van

Lees meer »

Helemaal in het nieuw: Pogacar toont regenboogoutfit en aangepaste fiets voor Ronde van Emilia

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) morgen in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Marie-Madeleine en André delen al 65 jaar lief en leed: “Hoe we dat gedaan hebben? Gezond leven en eten!”

Feest, ballonnen en live muziek in het woonzorgcentrum De Zilverberg voor de viering van het briljanten huwelijk van Marie-Madeleine Soenen (88) en André Stragier (95) in Roeselare. Schepenen Bart Wenes en Stefaan Van Coillie waren namens de Motena en de stad aanwezig om het briljanten koppel van harte te feliciteren.
The post Marie-Madeleine en André delen al 65 jaar

Lees meer »