Zet Joe Biden straks toch stap opzij ten gunste van Kamala Harris?

Als running mate van Joe Biden heeft Kamala Harris goede kaarten om hem op te volgen als presidentskandidaat, als hij alsnog afhaakt. Maar smetteloos is haar reputatie niet: als een risicomijdende politica kwam ze als vicepresident moeilijk uit de verf.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “Iemand riep dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Cirque du Soleil lanceert nieuwe digitale ervaring exclusief voor België in samenwerking met Imagien

Cirque du Soleil werkt samen met Imagien om zijn wereldberoemde show KURIOS: Cabinet of Curiosities naar het digitale podium te brengen. Deze exclusieve, interactieve ervaring laat kijkers Cirque du Soleil op een geheel vernieuwende manier beleven. De digitale voorstelling is exclusief te zien in België. De opnames werden gemaakt tijdens de live shows van KURIOS: Cabinet of Curiosities in Brussel.<br

Lees meer »

CD&V beweert dat Middelkerke Nieuwpoort wil inlijven, burgemeester Dedecker ontkent in alle talen

De politieke spanningen aan de Vlaamse kust nemen toe nu geruchten circuleren dat Middelkerke mogelijk een fusie overweegt met buurgemeente Nieuwpoort om de immense schuldenlast te verlichten. Middelkerke, sinds 2023 de gemeente met de hoogste schuld per inwoner in Vlaanderen. Jean-Marie Dedecker ontkent in alle talen. “Een fusie zal over mijn lijk gaan”, klinkt het.
The post CD&V beweert

Lees meer »

Florida zet zich schrap voor nieuwe orkaan

Terwijl Helena al meer dan 200 doden heeft gemaakt en voor gigantisch veel schade zorgde, komt tropische storm Milton wellicht woensdag aan land in West-Florida. Gouverneur Ron DeSantis heeft de noodtoestand al uitgeroepen.

Lees meer »

“Ik heb een tweede adem gevonden”: Frituur Pats in Zulte blaast ondanks tegenslagen 20 kaarsjes uit

Frituur Pats mag dit weekend twintig kaarsjes uitblazen maar het heeft niet veel gescheeld of dat was ook de laatste verjaardag van bekende barak op het Gaston Martensplein geweest. “Er waren al concrete overnemers komen kijken, maar ik kon het uiteindelijk toch niet over mijn hart krijgen, ik ga zeker nog een paar jaar door”, zegt Patricia Hugelier.
The

Lees meer »

“Ik walg van wat er in de kerk gebeurd is, maar dat staat los van mijn geloof”: Christoff blikt terug op muzikale ontmoeting met de paus

“Dichter bij God geraak ik nooit.” Gezegend met een handdruk uit Rome geniet Christoff (48) na van “één van de mooiste dagen” uit zijn carrière. Al zingend gaf de artiest zondag een eresaluut aan de paus, alvorens die weer het vliegtuig richting Vaticaanstad nam. “Maar niet zonder mij nog een cadeautje te overhandigen, en dat gaat recht mijn kluis in.”

Lees meer »