Slapende ambtenaar vecht met succes ontslag aan

Een statutair ambtenaar in dienst van de Vlaamse overheid werd in mei 2022 ontslagen, nadat hij meermaals betrapt was op slapen tijdens de werkuren. De man trok tegen dat ontslag naar de Raad van State en kreeg gelijk.

 

Meer krantenkoppen in België

Zware frontale botsing in de Wervikstraat in Geluwe

In de Wervikstraat in Geluwe vond vrijdagavond een zware frontale botsing tussen twee personenauto’s plaats. S.B. (43) uit Geluwe kwam met zijn zware Ford Ranger uit de richting Geluwe en kwam ter hoogte van het GC Gilwe in botsing met een Mercedes A-klasse die uit de richting Wervik kwam.
The post Zware frontale botsing in de Wervikstraat in Geluwe

Lees meer »

Anderlecht zonder zieke Dendoncker aangekomen in Spanje voor Europees duel tegen Real Sociedad

Voor zijn tweede Europese opdracht trekt Anderlecht naar Spanje. In San Sebastian neemt paars-wit het donderdag om 18u45 op tegen Real Sociedad. Voor die trip kan het weer rekenen op Ludwig Augustinsson, die hersteld is van zijn hersenschudding, maar moet het wel Leander Dendoncker missen. Hij is ziek. Kan Anderlecht, na de zege op de openingsspeeldag, opnieuw punten pakken?

Lees meer »

“Eeuwigdurende cruise” moet enkele uren na vertrek al terugkeren naar Belfast voor ‘papierwerk’

In de Noord-Ierse stad Belfast was maandagavond een “eeuwigdurende cruise” rond de wereld vertrokken. Eigenlijk had de trip vier maanden geleden al moeten beginnen, maar problemen met onder meer het roer en de aandrijving van het schip veroorzaakten vertraging. De passagiers zaten al die tijd in hotels en andere accommodaties in de stad. Gisteravond was het dan eindelijk zover, maar

Lees meer »

Franse huurmoordenaar van amper 14 jaar opgepakt

Het Franse gerecht heeft een 14-jarige opgepakt voor een huurmoord gepleegd in Marseille. Opdrachtgever was een gevangene uit Aix-Luynes. “We weten dat criminele organisaties steeds vaker jongeren inschakelen om ‘hun vuile werkjes op te knappen’. Maar dit is ongezien jong om tegen betaling een moord te plegen”, zegt het gerecht.

Lees meer »

Unieke Ferrari geveild voor 2.600.000 euro in Knokke

In Knokke-Heist is op de Bonhams Zoute car sale de Belgische Ferrari 340 America Berlinetta uit 1951 verkocht voor een hamerprijs van 2.600.000 euro. Dat is iets minder dan de geschatte waarde die tussen de 3 en 4 miljoen euro ligt.
The post Unieke Ferrari geveild voor 2.600.000 euro in Knokke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoofdrol voor Courtois in (even) stilgelegde Madrileense derby: provocerende doelman bekogeld met objecten en loopt ook spierblessure op

Een tumultueuze Madrileense derby is op een gelijkspel geëindigd. Thibaut Courtois eiste een hoofdrol op door na de openingsgoal de Atlético-fans een beetje uit te dagen, de supporters reageerden met het gooien van objecten. De partij lag even stil, na de onderbreking – in de blessuretijd – lukte Atlético alsnog de gelijkmaker. Na de match verklaarde Real-coach Carlo Ancelotti dat

Lees meer »

Opnieuw zware luchtaanvallen op Beiroet – Totale oorlog volgens Biden “vermijdbaar”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

Romelu Lukaku even aangedaan na heldenontvangst in Lotto Park, zoontje Romeo steelt de show met viering zoals z’n papa

Alsof de paus nog in Brussel was. Romelu Lukaku woonde de Clasico tussen Anderlecht en Standard bij en werd als een held onthaald door het publiek. Lukaku bracht z’n broer Jordan (30) en zoontjes Romeo (5) en – eveneens – Jordan (2) mee. Na de 3-0-zege volgde een heerlijk moment. Romeo scoorde, met de fans supporterend, zijn eerste ‘goal’ in

Lees meer »