Deadline voor online belastingaangifte uitgesteld tot en met 19 juli

De deadline voor het indienen van de online belastingaangifte wordt verlengd tot en met 19 juli. Dat meldt de federale overheidsdienst Financiën vrijdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Victoria Beckham laat zich weer van haar slechtste kant zien: “Ze heeft haar ‘schoondochter’ uit de foto geknipt”

Cruz Beckham (19), de jongste zoon van Victoria (50) en David Beckham (49), heeft een nieuwe vriendin: Jackie Apostel. Het stel verscheen samen op Paris Fashion Week om voor mama Victoria te supporteren, maar die leek daar niet zo blij mee. Fans merkten op sociale media namelijk een belangrijk detail op. “Ze heeft overduidelijk iemand uit de foto geknipt.”

Lees meer »

Pure luxe met een stevig prijskaartje: zo beleefden de koppels van ‘Blind getrouwd’ hun huwelijksreis in Mexico

Na een spannend jawoord en een spetterend huwelijksfeest, is het eindelijk tijd voor de ‘Blind getrouwd’-koppels om te genieten van wat rust. Hun luxueuze honeymoon in een vijfsterrenhotel in Mexico biedt hen de perfecte setting om elkaar beter te leren kennen. ‘Story’ neemt je mee op tour door het adembenemende resort en onthult het indrukwekkende prijskaartje van hun verblijf. Maar

Lees meer »

Keukenbrand opgemerkt door buur terwijl bewoner thuis is: “Rookmelders zijn echt belangrijk”

De brandweer van Torhout lanceert een vernieuwde oproep om rookmelders in huizen te hangen. Dat nadat in een woning ’s middags een keukenbrand ontstond, terwijl de bewoner thuis was, maar de brand zelf niet opmerkte. “Rookmelders kunnen in elke situatie, en zeker in deze, een verschil maken”, zegt brandweerluitenant Alain Crombez.
The post Keukenbrand opgemerkt door buur terwijl bewoner

Lees meer »

Houdt Dender in de slotfase stand tegen jagend Charleroi?

Dender krijgt Charleroi over de vloer. Trekt de promovendus aan het langste eind? Met een gelijkspel tegen Anderlecht tankten de manschappen van Vincent Euvrard alvast heel wat vertrouwen. Charleroi-middenvelder Daan Heymans hoopt dan weer een doelpuntje te mogen bijschrijven.

Lees meer »

Cassatieberoep tegen windmolens in Westkapelle ontvankelijk verklaard

Het cassatieberoep van het gemeentebestuur van Knokke-Heist tegen de bouw van twee windmolens langs de A11 in Westkapelle is ontvankelijk verklaard door de Raad van State. “We hopen dat de vergunning alsnog vernietigd wordt”, klinkt het.
The post Cassatieberoep tegen windmolens in Westkapelle ontvankelijk verklaard appeared first on KW.be.

Lees meer »