Frances Lefebure onderneemt actie om ‘De Pfaffs’ terug op VTM GO te krijgen: “Deze familie heeft mij gered”

Dat ‘De Pfaffs’ niet meer integraal te bekijken valt op VTM GO, blijft online voor beroering zorgen. Afgelopen maandag om middernacht verdwenen bijna alle seizoenen van het streamingplatform, tot grote teleurstelling van de fans. Onder hen ook Frances Lefebure (35), die actie onderneemt om de realityreeks weer online te krijgen. 

Meer krantenkoppen in België

Griepvaccinatie bij ouderen blijft te laag: experts roepen op om prik te zetten

Griepvaccinatie is cruciaal voor ouderen, mensen met onderliggende gezondheidsproblemen en zwangere vrouwen. Vorig jaar liet slechts de helft van de 65-plussers een prik zetten, ver onder het doel van 75 procent van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dat moet beter, zeggen experts woensdag op een persconferentie van huisartsenvereniging SSMG, waar ook viroloog Marc Van Ranst zijn licht liet schijnen over het komende

Lees meer »

Trump keert terug naar plek waar op hem is geschoten en roept vriend Elon Musk op podium

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is zaterdag teruggekeerd naar Butler (Pennsylvania), de plek waar op hem werd geschoten. Hij noemde schutter een “kwaadaardig monster” en gaf zijn politieke tegenstanders nog maar eens de schuld. Elon Musk sprak de menigte ook toe en zei: “De beste karaktertest is zien hoe iemand zich gedraagt als hij onder vuur ligt”.

Lees meer »

Minstens vijf Israëlische aanvallen op zuidelijke buitenwijken Beiroet – Iran waarschuwt landen die Israël steunen voor “militaire interventie”

De zuidelijke buitenwijken van Beiroet zijn in de vroege uren van woensdag minstens vijf keer getroffen door Israëlische aanvallen, nadat Iran dinsdagavond zo’n 180 raketten heeft afgevuurd op Israël. Het is momenteel onduidelijk of er slachtoffers gevallen zijn bij de aanvallen van deze ochtend. Het Israëlische leger is Libanon maandag binnengevallen voor een “beperkte grondoperatie”. Volg alle ontwikkelingen over de

Lees meer »

Waarom miljoenenveiling tijdens Zoute Grand Prix dit jaar géén record zal opleveren: “Mensen moeten geboeid blijven”

27,2 miljoen euro: zoveel leverde de Bonhams Sale in 2023 op tijdens de Zoute Grand Prix. Maar voor het eerst in jaren zal de prestigieuze autoveiling, met pareltjes die tot 4 miljoen kosten, géén record opleveren. En daar is volgens het veilinghuis een goede reden voor. “We moeten mensen geboeid houden”, zegt verantwoordelijke Gregory Tuytens.

Lees meer »

Marine Le Pen voor de rechter op verdenking van verduistering EU-geld

Voor de correctionele rechtbank van Parijs start maandag om 13.30 uur het proces tegen de Franse extreemrechtse politica Marine Le Pen, haar partij Rassemblement National (RN), haar vader Jean-Marie en nog vijfentwintig anderen, die verdacht worden van verduistering van Europese fondsen. Het proces zal tot 27 november duren.

Lees meer »

Bijna 1.800 sportievelingen schitteren tijdens sportieve openingsluik van 64ste Ezelsfeesten

Vrijdagavond gaven zo’n 1.800 sportievelingen het beste van zichzelf in de centrumstraten van Kuurne tijdens het sportieve openingsluik van de 64ste Ezelsfeesten. Van hen namen 586 deel aan de 41ste editie van de halve marathon ‘Rapper dan een Ezel’, die dit jaar ook fungeerde als Provinciaal Kampioenschap van West-Vlaanderen.
The post Bijna 1.800 sportievelingen schitteren tijdens sportieve openingsluik van

Lees meer »

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “Iemand riep dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

KIJK. Pasgetrouwd koppel moet openingsdans noodgedwongen in schuilkelder verderzetten door raketaanvallen vanuit Iran

Een pasgetrouwd koppel danst samen in een kleine ondergrondse schuilkelder in Jeruzalem. Hun vrienden en familie staan rond hen en filmen het intieme moment. Het koppel en hun gasten moesten hun dansfeest noodgedwongen verplaatsen naar de kelder. Iran vuurde dinsdagavond zo’n 200 raketten af op Israël, boven Jeruzalem waren explosies te horen. De beelden worden massaal gedeeld op X.

Lees meer »

Lotte Vanwezemael betaalt blunder cash uit in met tranen gevulde ‘De Verraders’: “Ik dacht dat ik vals kon spelen”

Exit voor saboteur Lotte Vanwezemael (32) in ‘De Verraders’. De seksuologe werd afgeluisterd door een medekandidaat en die blunder betaalde ze cash uit. De hele groep – inclusief laatste overgebleven verrader William Boeva – schreef haar naam op om het spel te verlaten. “Ik dacht dat ik vals kon spelen, maar ik heb het zwaar onderschat.”

Lees meer »