Wereldwijde voedselprijzen stabiel gebleven in juni

De wereldwijde voedselprijzen bleven in juni gemiddeld onveranderd in vergelijking met mei. Een daling van de graanprijzen compenseert de hogere prijzen van producten zoals plantaardige oliën, boter en suiker. Dat heeft de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) vrijdag gemeld. 

Meer krantenkoppen in België

Marie-Madeleine en André delen al 65 jaar lief en leed: “Hoe we dat gedaan hebben? Gezond leven en eten!”

Feest, ballonnen en live muziek in het woonzorgcentrum De Zilverberg voor de viering van het briljanten huwelijk van Marie-Madeleine Soenen (88) en André Stragier (95) in Roeselare. Schepenen Bart Wenes en Stefaan Van Coillie waren namens de Motena en de stad aanwezig om het briljanten koppel van harte te feliciteren.
The post Marie-Madeleine en André delen al 65 jaar

Lees meer »

KIJK. Pasgetrouwd koppel moet openingsdans noodgedwongen in schuilkelder verderzetten door raketaanvallen vanuit Iran

Een pasgetrouwd koppel danst samen in een kleine ondergrondse schuilkelder in Jeruzalem. Hun vrienden en familie staan rond hen en filmen het intieme moment. Het koppel en hun gasten moesten hun dansfeest noodgedwongen verplaatsen naar de kelder. Iran vuurde dinsdagavond zo’n 200 raketten af op Israël, boven Jeruzalem waren explosies te horen. De beelden worden massaal gedeeld op X.

Lees meer »

Eerste van drie politieke debatten Jess FM vanavond in GC Gilwe

Jess FM, de regioradio voor groot Menen, Wevelgem, Wervik en Ledegem, pakt in het vooruitzicht van de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober, driemaal uit met een politiek debat met de lijsttrekkers van Wervik, Wevelgem en Menen. ‘Het Groot Debat Wervik’ is vanavond vanaf 19 uur live in de theaterzaal van het GC Gilwe in de Wervikstraat in Geluwe.
The

Lees meer »