Opsporingsbericht: Caine Haers (17) vermist na bezoek aan Hoppefeesten in Veurne

Op zaterdag 29 juni, tussen 22.30 en 23.00 uur, werd de 17-jarige Caine Haers voor het laatst gezien tijdens de Hoppefeesten op het Will Tura Sportpark in de Noordstraat in Veurne. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. 

Meer krantenkoppen in België

Repatriëringsvlucht met Robin Ramaekers, cameraman Stijn De Smet en tientallen andere Belgen vanuit Libanon op weg naar Nederland

De tweede repatriëringsvlucht vanuit Libanon naar Nederland is rond 16.30 uur vertrokken vanaf de luchthaven van Beiroet. De militaire Airbus A330 komt naar verwachting rond 20.45 uur aan op de luchtmachtbasis in Eindhoven. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers, zijn cameraman Stijn De Smet en tientallen andere Belgen zijn aan boord van het toestel.

Lees meer »

Inefficiënt Anderlecht blijft spartelen

Na het gelijkspel tegen Dender (1-1) en vier punten uit de laatste vijf matchen zakt Anderlecht verder weg in het klassement. De toekomstige trainer zal zijn handen vol hebben met deze ploeg. Al deed interim-trainer David Hubert wel een interessant experiment met twee spitsen.

Lees meer »

Emirates verbiedt biepers en walkietalkies uit angst voor explosies

Passagiers van Emirates, de grootste vliegmaatschappij van het Midden-Oosten, mogen geen biepers of walkietalkies meer meenemen als ze van of naar Dubai vliegen. De beslissing komt er nadat recent duizenden piepers en walkietalkies van Hezbollah-leden in Libanon ontploft zijn. Emirates vliegt onder meer vanuit Brussels Airport naar thuisbasis Dubai.

Lees meer »

Na exit bij ‘Thuis’ duikt Lut Hannes op als Madame Pipi in ‘Iedereen beroemd’: “Ik wilde minder Angèle en meer Lut zijn”

Precies een jaar geleden nam Lut Hannes (70) in alle stilte afscheid van haar rol als Angèle in ‘Thuis’, na liefst 25 jaar. De actrice gooide haar leven volledig om en kocht een mobilhome om door Europa te reizen. Hoewel ze ook wil blijven acteren – zoals nu haar nieuwe rol als toiletdame in ‘Iedereen beroemd’ bewijst – legt ze

Lees meer »

Pasar verkent de regio Tielt

Fietslustigen van Pasar hebben een fietstocht achter de rug in de streek van Tielt en Schuiferskapelle.
The post Pasar verkent de regio Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beer doodt Slovaak die paddenstoelen plukt in het bos

Een boswandeling om paddenstoelen te plukken werd zaterdag een 55-jarige Slovaakse man zaterdag fataal. “Je kan zeggen dat we de situatie kunnen oplossen door in het hele gebied te schieten, dat we honderden jagers de bossen in moeten sturen”, reageert de premier. “Maar we zijn in de EU.”

Lees meer »

Zijn naam stond nooit op het ‘The Masked Singer’-verdachtenlijstje: niemand had durven gokken wie afvaller Boom is

Het bleek een moeilijke zoektocht in de derde aflevering van ‘The Masked Singer’. Speurders Boris Van Severen, Tine Embrechts, Aaron Blommaert en William Boeva raakten het maar niet eens over onder andere Poppemie en Boom en moesten meermaals de hulp van het publiek inschakelen. En wie er in afvaller Boom schuilt, had niemand ooit durven raden. Let op: hier volgen

Lees meer »

Vijfsterrenresort midden in tropische natuur en gasten moeten plus 18 zijn: zo luxueus is huwelijksreis uit ‘Blind getrouwd’

Na een spannend jawoord en een spetterend huwelijksfeest, is het eindelijk tijd voor de ‘Blind getrouwd’-koppels om te genieten van wat rust. Hun luxueuze honeymoon in een vijfsterrenhotel in Mexico biedt hen de perfecte setting om elkaar beter te leren kennen. ‘Story’ neemt je mee op tour door het adembenemende resort en onthult het indrukwekkende prijskaartje van hun verblijf. Maar

Lees meer »

Vrijspraak voor fietsster nadat Christiane (83) sterft aan hersenbloeding: “Het is niet te achterhalen of overlijden gevolg is van fietsongeval”

Het bleef maanden onduidelijk wie verantwoordelijk was voor de hersenbloeding waaraan Christiane (83) vorig jaar in het ziekenhuis overleed. Het slachtoffer was even daarvoor op baan met haar fiets toen haar stuur een korte tik kreeg van fietsster J.G.. Het leek een banale tik, maar even later kwam Christiane toch ten val. Maandenlang was dé grote hamvraag in het dossier:

Lees meer »