Nieuwe verdachte, die foto’s van Schumacher digitaliseerde, opgepakt in afpersingszaak van 15 miljoen

De Duitse politie heeft opnieuw een vermoedelijke medeplichtige gearresteerd die ervan verdacht wordt de familie van Formule 1-legende Michael Schumacher te hebben gechanteerd. Het gaat om een 52-jarige man die als beveiliger voor de familie werkte, aldus het openbaar ministerie in Wuppertal. Hij zou het “meesterbrein” zijn achter de afpersing.

 

Meer krantenkoppen in België

KLM gaat in besparingsmodus

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat besparen. Op korte termijn moet een reeks maatregelen de financiële positie van het bedrijf versterken, zegt het bedrijf in een persbericht. Of er banen zullen sneuvelen, is nog niet duidelijk.

Lees meer »

Sergio Quisquater beschuldigt VTM van contractbreuk: “Dat bewuste fragment mocht maar één keer uitgezonden worden”

Tegen de wil van Sergio Quisquater (59) in duikt er nog regelmatig een persoonlijk fragment uit een oud VTM-programma op bij de zender. “Ze hebben daar het recht niet voor, dat staat contractueel vast”, legt hij uit. Het gaat om zijn deelname aan het programma ‘Wondere Wereld’ uit 1999, gepresenteerd door Ingeborg Sergeant. “Haar man en manager, Roland Keyaert, overtuigde

Lees meer »

“Heet hangijzer in Anzegem dat snakt naar ademruimte”: Recente cijfers tonen aan dat doorgaand zwaar vrachtverkeer blijft toenemen

Uit recente cijfers van het kabinet van voormalig minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) blijkt dat het doorgaand zwaar vrachtverkeer in Anzegem blijft toenemen. Er is een stijging van maar liefst 34,8% in slechts twee jaar tijd. Dat betekent dat de Kerkstraat overdag om de twee minuten een vrachtwagen te slikken krijgt op een doordeweekse werkdag.
The post

Lees meer »

“We willen ons leven niet riskeren”: verboden bivakmutsen alomtegenwoordig in ons voetbal, waarom is ingrijpen zo moeilijk?

De voetbalwet laat gemaskerde fans niet toe, toch zijn ze schering en inslag in de stadions. Kijk naar de ontspoorde Antwerpse derby vorig weekend, maar ook op de tribunes van Anderlecht, Genk, Standard of Club duiken ultra’s met bivakmuts op. En niemand grijpt in. Waarom gedoogt de politie het en andere hamvragen rond de bivakmuts: “Ze willen de sterkste, grootste

Lees meer »

Griepseizoen in aantocht: experts roepen ouderen en andere risicogroepen op om zich te laten vaccineren

Experts roepen risicogroepen op om zich te laten vaccineren tegen het griepvirus. Vorig jaar liet slechts de helft van de 65-plussers een prik zetten. Dat aantal ligt ver onder het doel van 75 procent dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voorop stelt. Een griepvaccinatie is nochtans cruciaal voor ouderen, mensen met onderliggende gezondheidsproblemen en zwangere vrouwen.

Lees meer »

Personeel van bekende Home Georges Theunis komt samen

Sinds 2013 komt het personeel dat werkte in het Home Georges Theunis in Oostduinkerke, samen voor een gezellige avond met een lekker feestmaal in ’t Spaans Kwartier in Izenberge. Alhoewel de groep ieder jaar een beetje slinkt, houden inrichters Jenny Dewaele en Trees Devos eraan om de traditie voort te zetten.
The post Personeel van bekende Home Georges Theunis

Lees meer »

Marleen en Willy varen in een gouden bootje

Ter gelegenheid van hun vijftigste huwelijksverjaardag werden Willy Baert (74) en Marleen Goeminne (70) door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet. Ze trouwden in Sint-Eloois-Vijve op 5 juli 1974. Willy werd geboren in Waregem op 2 juni 1950. Marleen zag het levenslicht in Waregem op 21 november 1953. Ze hebben drie kinderen: Johan, Sabine en
The post Marleen en

Lees meer »