Waarom het maar niet wil lukken met de zomer dit jaar: “Na het weekend warmt het op”

Het wil maar niet lukken met de zomer dit jaar. De maximumtemperatuur in Antwerpen bleef deze week rond de twintig graden steken, een pak minder dan waar we recht op hebben. “Na het weekend warmt het op, maar de weerkaarten ogen bijzonder onzeker”, zegt weerman Ruben Weytjens.

 

Meer krantenkoppen in België

KFC Poperinge (2B) heeft nog steeds een perfect rapport: “Na het komende vierluik zijn we een stuk wijzer”

De sfeer is weer opperbest bij KFC Poperinge. Met 15 op 15 staan ze zes punten voor op de tweede. Toch blijven ze voorzichtig met het uitspreken van ambities. De komende weken volgen enkele serieuze testen, met zaterdag de trip naar VK Langemark-Poelkapelle.
The post KFC Poperinge (2B) heeft nog steeds een perfect rapport: “Na het komende vierluik zijn

Lees meer »

Pleegzorg West-Vlaanderen maakt lied ‘Wortels en Vleugels’ voor tienjarig bestaan: “Kobe Sercu leverde een pareltje af”

Een groep van zo’n dertig pleegkinderen, -jongeren en -gasten, hun ouders, pleeggezinnen en begeleiders naar aanleiding van het tienjarig bestaan van Pleegzorg West-Vlaanderen deel aan het sociaal-artistiek project ‘Wortels en Vleugels’, dat uitmondde in een toonmoment op 28 september in de Chalet in Kemmel en een lied met Kobe Sercu.
The post Pleegzorg West-Vlaanderen maakt lied ‘Wortels en Vleugels’

Lees meer »

Imker Bart Vandepoele wint de Zilveren Zeekoet

Natuurwerkgroep De Zeekoet heeft Bart Vandepoele uitgeroepen tot nieuwe laureaat van de vijfjaarlijkse Zilveren Zeekoet. Met de prijs wil de vereniging Bredenaars, die zich inzetten voor milieu en natuur, in de kijker zetten. Bart Vandepoele is imker en sinds enkele jaren trekker van De Week van de Bij. “Ik ben enorm vereerd met deze hulde”, liet de bescheiden Bart optekenen.

Lees meer »

Oppositieraadslid Dominique Gillet-Wolter Hofmans zegt Koksijdse politiek vaarwel

Ze heeft er lang over nagedacht, maar uiteindelijk heeft Dominique Gillet-Wolter Hofmans (70) definitief de knoop doorgehakt: na zes jaar politiek engagement heeft ze beslist om zich niet opnieuw kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober.
The post Oppositieraadslid Dominique Gillet-Wolter Hofmans zegt Koksijdse politiek vaarwel appeared first on KW.be.

Lees meer »