Oproep | Vindt u het goed dat uw kind een smartphone mag meenemen op kamp?

Hoort Tiktoks bekijken en selfies nemen op kamp of helemaal niet? Voor een artikel zijn we op zoek naar ouders die willen getuigen over de smartphoneregels op het zomerkamp van hun kinderen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Het is vijf voor twaalf”: uitgeputte Jacky Lafon stapt uit winterrevue, maar haar gezicht staat nog steeds op affiche

Slecht nieuws voor wie Jacky Lafon in december had willen zien optreden in de revue ‘Winter Wonderland’. De actrice heeft om gezondheidsredenen afgehaakt, volgens haar een maand geleden al. Toch blijft Het Witte Paard in Blankenberge reclame maken met haar in de hoofdrol, tot frustratie van Lafon. “Ik wil er niet aan denken dat ze mij als lokaas gebruiken”, zucht

Lees meer »

Na Irans tegenaanval: opent Israël nog een front?

Nu Israël met herwonnen vertrouwen het offensief heeft aangevat in het Midden-Oosten, slaat Iran terug. Dat is een risicovolle zet. “Iran aanvallen staat al twintig jaar op de wenslijst van Netanyahu. Het is misschien te verleidelijk om het nu niet te doen.”

Lees meer »

Acht verkozenen vervangen in gemeenteraad van Langemark-Poelkapelle de voorbije zes jaar: bijna de helft haalt het einde niet

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 19 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Langemark-Poelkapelle zetelen er vandaag nog 11 in de gemeenteraad.
The post Acht verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Filmvertoning Vis! van boot tot bord vrijdag in Scharpoord

Vrijdag 4 oktober vindt in Cultureel Centrum Scharpoord de eerste publieke vertoning plaats van Vis!. Deze documentaire toont de evolutie van de visserij, handel en verwerking tot een moderne sector. De film ontstond naar een idee en in een regio van Maarten du Bois en bevat onder meer beelden van oud-visser Pedro Rappé.
The post Filmvertoning Vis! van boot

Lees meer »

Opnieuw orkaan op komst naar Florida? Meteorologen houden ontwikkelingen in Golf van Mexico nauwgezet in de gaten

Het zuidoosten van de VS is nog maar amper bekomen van de verwoestende impact van zware orkaan Helene of er staat al een nieuwe bedreiging klaar. Want in de komende dagen kan er zich boven de Westelijke Caribische Zee mogelijk een nieuwe tropische depressie ontwikkelen volgens de laatste weermodellen. Tegen het weekend zou die zelfs tot een orkaan kunnen uitgroeien.

Lees meer »

Gent-Wevelgem en Ypres Rally verdelen lijsttrekkers in twee kampen: “Is dat nog wel van deze tijd?”

Moet de start van Gent-Wevelgem in Ieper blijven? Dat is een van de grootste twistappels in deze verkiezingscampagne. En wat dan met de rally? Het is duidelijk dat de lijsttrekkers van de vier grootste lijsten niet op één lijn zitten als het over evenementen gaat. Ook de eindejaarsperiode wil iedereen anders invullen.
The post Gent-Wevelgem en Ypres Rally verdelen

Lees meer »