Medewerkers van Macron raden hem aan geen campagne meer te voeren: “Het volk is hem beu”

Adviseurs van Emmanuel Macron (46) hebben de Franse president naar verluidt verzocht om geen campagne meer te voeren. Dat onthult een lid van Macrons partij ‘Renaissance’ aan de nieuwssite ‘Politico’. Volgens de medewerkers van de president hebben de Fransen nood aan een “de-Macronisatie”. “Zijn imago is versleten”, klinkt het. 

Meer krantenkoppen in België

Retrokoers Guidon Titan valt op verkiezingszondag in Tielt: “Toeschouwers kunnen zeker een ludieke knipoog naar de gemeenteraadsverkiezingen verwachten”

Retrokoers Guidon Titan in Tielt is op 13 oktober aan de negende editie toe. Het klassieke recept – ongeschoren benen, ‘vitessen’ aan de buis en geen klikpedalen – blijft ongewijzigd, terwijl er ook weer een stevige afterparty voorzien wordt in wielerkroeg Carlito. Al belooft het een bijzondere editie te worden, want de koers valt dit jaar op verkiezingszondag.
The

Lees meer »

“Een dodelijke orkaan komt Trump niet slecht uit”, onze Amerikacorrespondent over snelheid waarmee Donald Trump naar Georgia reisde

Donald Trump stond zo snel hij kon in Georgia, één van de zes getroffen staten die de kracht van orkaan Helene over zich heen kregen — meer dan 130 mensen stierven, 600 zijn nog vermist en duizenden blijven dakloos achter. En nee, dat is géén toeval, stelt onze Amerika-correspondent Romina Van Camp die Trump als zijn schaduw volgt. “Je kan

Lees meer »

Yentel wint vier tickets voor De Zonnegloed

Tijdens het evenement Feest in ’t Groen in het landschapspark ’t Hoge Water aan de Noordlaan konden de kinderen een aantal stempels verzamelen door aan activiteiten deel te nemen.
The post Yentel wint vier tickets voor De Zonnegloed appeared first on KW.be.

Lees meer »