Pop-upbar ‘Enjoy Tieltr’ trapt eerste editie af op Collegesite

Donderdag werd op de Collegesite de pop-upbar ‘Enjoy Tieltr’ afgetrapt. Het gaat om het eerste event van het gelijknamige Tieltse HR- en vastgoedplatform.

Op de vorige editie van de Tieltse Feesten zorgden Mathieu Vande Velde (Veld K) en Baptiste Potteau (BP Bouw en Renovatie) nog voor de pop-up College Beach. Zij geven nu de fakkel door aan Tieltr. “Samen met Stad Tielt, de bouwpromotoren die hier actief zijn en de bedrijven die medewerkers willen aantrekken, blijft het onze ambitie om een duidelijke positieve beweging te creëren om Tielt aantrekkelijk te maken”, legt Ilse Nagel uit. “En als grootste ambassadeur van de stad wilden we graag ons steentje bijdragen aan de 65ste Tieltse Europafeesten. Iedereen is op vrijdag, zaterdag en zondag welkom om hier op het gemak iets te komen drinken. Voor de kinderen zijn er springkastelen en kindergrime.”

Tieltr werd dit voorjaar officieel boven de doopvont gehouden en is een initiatief van Vlaemynck Vastgoed, Dumobil, Experza en het Sint-Andries Ziekenhuis, al zijn er inmiddels heel wat andere ondernemers mee aan boord gesprongen. Structurele partners zijn Woonstart, Raak/Heem Invest, Vulkoprin, Billiet, Inofec, DKF Fiduciare, IT Provider, Shamrock en Sonar Architecten. Meer info op www.tieltr.be.

The post Pop-upbar ‘Enjoy Tieltr’ trapt eerste editie af op Collegesite is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Als Diependaele niet uitkijkt, wordt Rousseau de molensteen rond zijn nek”

Tijdens een ledencongres sneerde Conner Rousseau (Vooruit) dat zijn partij erin geslaagd is om de “lelijke, lelijke ideeën” van N-VA uit het regeerakkoord te houden. Hij vertelde ook hoe hij Annick De Ridder (N-VA) als “meiske” op haar plaats heeft gezet. “Niet verstandig”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Je vernedert je belangrijkste coalitiepartner niet bij de start van een regeerperiode.”

Lees meer »

IN BEELD – ‘Week van de ambiance’ vierde tiende verjaardag met 200 reizigers in Spanje: “Zelfs feesten in een discotheek”

Op zaterdag 21 september vertrokken zo’n 200 enthousiaste reizigers voor één week naar Lloret Del Mar aan de Costa Brava. Dit was de feesteditie van ‘Week van de Ambiance’.
The post IN BEELD – ‘Week van de ambiance’ vierde tiende verjaardag met 200 reizigers in Spanje: “Zelfs feesten in een discotheek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Veiligheidsraad steunt in Israël tot persona non grata verklaard VN-hoofd – Totale oorlog volgens Biden “vermijdbaar”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

Oostenrijk rukt naar rechts

Bij de parlementsverkiezingen in Oostenrijk is de Freiheitliche Partij Österreichs (FPÖ) zondag de grootste partij geworden, met 29 procent van de stemmen. Onder haar huidige leider Herbert Kickl (55) is de partij extreemrechts geworden.

Lees meer »

Wordt X.M. in beroep toch nog veroordeeld voor ongeval waarbij Kayleigh (14) om het leven kwam? “Het is plausibel dat iemand moedwillig een pv achterwege heeft gehouden”

Het is ondertussen al meer dan vijf jaar geleden dat de 14-jarige Kayleigh uit Asse om het leven is gekomen bij een verkeersongeval in Nieuwerkerken. De vermeende bestuurder X.M. werd in 2023 vrijgesproken. Plots dook er echter een nieuw verhoor op in het dossier, waardoor M. toch nog een celstraf kan oplopen op zijn beroepsproces. “Het strafonderzoek is niet volgens

Lees meer »

NMBS blijft bij uitstel van extra treinaanbod

Vervoermaatschappij NMBS heeft vrijdag opnieuw beslist om een belangrijke uitbreiding van het treinaanbod uit te stellen. Dat gebeurt nadat uittredend minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) die beslissing vorige maand heeft vernietigd.

Lees meer »

Griepvaccinatie bij ouderen blijft te laag: experts roepen op om prik te zetten

Griepvaccinatie is cruciaal voor ouderen, mensen met onderliggende gezondheidsproblemen en zwangere vrouwen. Vorig jaar liet slechts de helft van de 65-plussers een prik zetten, ver onder het doel van 75 procent van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dat moet beter, zeggen experts woensdag op een persconferentie van huisartsenvereniging SSMG, waar ook viroloog Marc Van Ranst zijn licht liet schijnen over het komende

Lees meer »

Bijna 200 buren van Club Brugge pleiten bij Raad van State vóór nieuw stadion: “Slechts een minderheid is tegen”

Club Brugge krijgt steun uit onverwachte hoek voor haar stadionproject. Een grote groep buurtbewoners neemt juridische stappen om zich uit te spreken vóór een nieuw stadion. “Enkele tegenstanders houden het project tegen, maar de meeste buren zijn de plannen wél genegen”, zeggen initiatiefnemers Joke Vandaele en Nick De Grande, die samen met nog 190 anderen naar de Raad van State

Lees meer »