Confronterende beelden van voetbalster op Instagram leggen groter probleem bloot: “Helaas is dit geen alleenstaand geval”

Het gaat niet te best met ex-Red Flame Tine Schryvers (31). De atlete kampt met een eetstoornis en slaakt een hulpkreet op Instagram. “Helaas is dit geen alleenstaand geval”, klinkt het bij eetexperts. “Bij de helft van alle jonge topatleten is er een verhoogd risico op een eetstoornis.”

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE WK GRAVEL. Van der Poel gaat er na 70 kilometer al alleen vandoor, Stuyven eerste achtervolger

Na de zilveren medaille van Lotte Kopecky is het vandaag aan de mannen om jacht te maken op de wereldtitel in het gravel. Met Jasper Stuyven, Tim Merlier en Gianni Vermeersch gingen zonet enkele grote Belgische namen van start. De grootste concurrentie komt ongetwijfeld van Mathieu van der Poel en titelverdediger Matej Mohoric. Wie trekt de regenboogtrui aan in Leuven?

Lees meer »

Na plotse exit bij ‘Thuis’ spreekt Lut Hannes voor het eerst: “De kostbare tijd die me nog rest, wil ik goed benutten”

Precies een jaar geleden nam Lut Hannes (70) in alle stilte afscheid van haar rol als Angèle in ‘Thuis’, na liefst 25 jaar. De actrice gooide haar leven volledig om en kocht een mobilhome om door Europa te reizen. Hoewel ze ook wil blijven acteren – zoals nu haar nieuwe rol als toiletdame in ‘Iedereen beroemd’ bewijst – legt ze

Lees meer »

Lennert Vanlathem tevreden na zijn WK-debuut in Zürich

Aan het WK in Zürich stond ook een Oostduinkerkenaar aan de start. Lennert Vanlathem (24) reed mee bij de C1-klasse en werd zowel in de tijdrit als in de wegrit zevende.
The post Lennert Vanlathem tevreden na zijn WK-debuut in Zürich appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee verdachten van bankkaartfraude opgepakt in Hasselt

De politie Limburg Regio Hoofdstad heeft twee verdachten van oplichting kunnen onderscheppen. Het duo deed zich voor als bankmedewerkers en ging bij een slachtoffer langs om de bankkaart en bijhorende code te verkrijgen. Nadien probeerden ze een Paysafekaart ter waarde van 1.000 euro aan te kopen. De twee verdachten, mannen van 21 en 22, zitten intussen opgesloten in Hasselt.

Lees meer »