Eelhart en Jeannine zijn briljanten paar in Zulte

Naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag werden 85-jarige Eelhart Peirs en de 84-jarige Jeannine Degezelle tijdens de receptie gehuldigd door het gemeentebestuur van Zulte. Ze ontvangen naast het diploma van het koningshuis ook een bloemetje.

Eelhart was geboren te Zulte en Jeannine te Deerlijk. Ze leerden elkaar kennen op de ijzerbedevaart te Diksmuide. Ze trouwden op 22 mei 1964 te Deerlijk. Ze kregen vier kinderen en zeven kleinkinderen. Ze wonen nu in de Doornstraat te Diksmuide. Eelhart werkte 42 jaar bij de textielfirma Libeco terwijl Jeannine het café combineerde met het huishouden. Eelhart is vooral bezig met minivoetbal terwijl Jeannine graag in de kookpotten roert. (MV)

The post Eelhart en Jeannine zijn briljanten paar in Zulte is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ruim 375 miljoen euro aan investeringen voor opwaardering kanaal Roeselare-Leie

Het kanaal Roeselare-Leie krijgt een belangrijke opwaardering, met meer dan 375 miljoen euro aan investeringen. Dat hebben de Vlaamse Waterweg, de provincie West-Vlaanderen en andere regionale partners (waaronder POM West-Vlaanderen en Voka) vastgelegd in een charter dat maandag werd ondertekend. Het project is zowel op economische groei als ecologische duurzaamheid gericht.
The post Ruim 375 miljoen euro aan investeringen

Lees meer »

Beer doodt Slovaak die paddenstoelen plukt in het bos

Een boswandeling om paddenstoelen te plukken werd zaterdag een 55-jarige Slovaakse man zaterdag fataal. “Je kan zeggen dat we de situatie kunnen oplossen door in het hele gebied te schieten, dat we honderden jagers de bossen in moeten sturen”, reageert de premier. “Maar we zijn in de EU.”

Lees meer »

Inbraak met geweld, losse handjes en gedwongen groepsseks: hoe is het andere leden van Jackson-clan vergaan?

Hij stond bekend als the King of Pop, zij schitterde donderdagavond in het Sportpaleis in Antwerpen. Michael en Janet Jackson waren altijd al de meest prominente figuren uit de familie, maar hoe gaat het met hun andere broers en zussen? Van een gigantische schuldenberg over huiselijk geweld tot tal van mislukte huwelijken: de overige Jacksons moeten zeker niet onderdoen voor

Lees meer »

Parochie in shock: pastoor sterft tijdens uit de hand gelopen seks- en drugsfeestje in Kalmthout

Handel in verdovende middelen met de dood tot gevolg. Zo luidt de kwalificatie van een opmerkelijk verhaal in Heide, bij Kalmthout. Donderdagnacht kregen de hulpdiensten daar een oproep vanuit de pastorijwoning. Het was pastoor B. (60) die belde: zijn collega (69) was onwel geworden. Toen de politie arriveerde, werd duidelijk wat er gaande was: seks, drugs en… een overleden Britse

Lees meer »

Harmonie K&V schenkt 500 euro aan MUG-heli

Een deel van de opbrengst van hun aprilconcert overhandigde het bestuur van harmonie Kunst & Vermaak Zedelgem (K&V) aan een spoedarts en piloot die mee levens redden met de provinciale MUG-heli. Die cheque van 500 euro is een van de talrijke broodnodige giften voor de organisatie die zich inzet voor dringende medische hulpverlening. “De harmonieleden
The post Harmonie K&V

Lees meer »

Honderden kinderen voeren actie voor verkeersveiligheid in Antwerpse wijk Kiel: “Worden hier regelmatig bijna aangereden”

Op het Kiel in Antwerpen hebben honderden kinderen actie gevoerd om aandacht te vragen voor de verkeersveiligheid in de wijk. De kinderen, hun ouders en leerkrachten willen ook meer kwalitatieve open ruimte om buiten te spelen. "De infrastructuur is hier volledig op de auto gericht", zegt Bavo Wouters, woordvoerder van burgerbeweging Mobiel Kiel, die de actie organiseerde.

Lees meer »

Boekhoudster stal 93.000 euro van hogeschool, maar krijgt geen straf: “Ik zal alles netjes terugbetalen”

Een 40-jarige ex-boekhoudster van de Vives Hogeschool in Brugge heeft de gunst van de opschorting gekregen na jarenlange huisdiefstal. De vrouw vervalste facturen en maakte de school zo 93.618 euro lichter. Daarmee deed ze thuis allerhande inkopen. De vrouw krijgt dus geen straf, maar moet voorwaarden naleven. “Ik zal alles netjes terugbetalen volgens een afbetalingsplan”, belooft de vrouw.

Lees meer »