De uitdagingen zijn enorm, maar de nieuwe baas van het leger zwijgt

Meer militairen, meer munitie, meer materiaal en meer middelen. Bij het begin van zijn missie als nieuwe chef Defensie verwees luchtmachtgeneraal Fred Vansina tot in den treure naar het verlanglijstje van zijn voorganger admiraal Michel Hofman. Maar wat hij precies wil en hoe hij het leger de volgende jaren zal inloodsen, daarover bleef hij bijzonder discreet.

 

Meer krantenkoppen in België

Na Irans tegenaanval: opent Israël nog een front?

Nu Israël met herwonnen vertrouwen het offensief heeft aangevat in het Midden-Oosten, slaat Iran terug. Dat is een risicovolle zet. “Iran aanvallen staat al twintig jaar op de wenslijst van Netanyahu. Het is misschien te verleidelijk om het nu niet te doen.”

Lees meer »

Conner Rousseau na vorming regering: “Ik zou liegen mocht ik zeggen dat we alles gaan oplossen, maar we gaan veel meer mensen helpen”

Hij levert straks de allereerste socialistische minister van Welzijn en noemde het Vlaams regeerakkoord al verschillende keren historisch. Omdat de nieuwe Vlaamse regering volgens hem nog nooit zoveel geld zal hebben geïnvesteerd als nu. Ondanks een faux pas – zijn interne kritiek op coalitiegenoot N-VA lekte zaterdag uit – is Vooruit-voorzitter Conner Rousseau overenthousiast met de start van de nieuwe

Lees meer »

Productontwerpbureau Pilipili breidt management én aanbod uit: “Een goed product alleen redt het vaak niet”

Mathias Deswarte (35) en Lukas Costeur (38) kopen zich in bij Pilipili en zijn respectievelijk de nieuwe brand expert en creative director. Daarmee breidt het product design agency zijn expertise uit. “Naast product design bel je Pilipili voor alles van engineering tot marketing, tot de unboxing toe.”
The post Productontwerpbureau Pilipili breidt management én aanbod uit: “Een goed product

Lees meer »

“Het is heftig. Maar ik koop er rust mee in mijn hoofd”: Candice uit ‘Blind getrouwd’ laat haar eicellen invriezen

Candice Martens (35) — je weet nog wel, de gloedvolle krullenbol uit ‘Blind getrouwd’ jaargang 2020 — heeft een toekomstplan, zo onthulde ze op haar Instagram. Ze laat haar eicellen invriezen. Haar blinde huwelijk met Marijn liep na twee jaar spaak, daten bracht voorlopig geen nieuwe potentiële vader van haar toekomstige kinderen in stelling, dus onderneemt ze zelf maar actie.

Lees meer »

Kraslotactie en late night shopping moeten lokale handelaars boost geven: “10 Izegem kadobonnen ter waarde van 250 euro als hoofdprijs”

Shoppen in Izegem wordt binnenkort nog leuker. In oktober kan je deelnemen aan de kraslotactie en op 10 oktober kan je in het Izegemse stadscentrum naar een gezellige late night shopping afzakken.
The post Kraslotactie en late night shopping moeten lokale handelaars boost geven: “10 Izegem kadobonnen ter waarde van 250 euro als hoofdprijs” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jean-Louis Dupont, de Belgische advocaat die met zaak-Diarra de transfermarkt weer aanvalt: “Doet hij het voetbal een dienst, of de machtige elite?”

Het Hof van Justitie heeft Lassana Diarra vandaag gelijk gegeven in zijn zaak tegen de FIFA. Een potentiële bom onder de transfermarkt, met een mysterieuze Belg die het lont aanstak: Jean-Louis Dupont (59). Hij was ook al de advocaat achter het Bosman-arrest. Verdedigde Tom Boonen, Alberto Contador en David Beckham. Onderhoudt nauwe banden met Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez en de

Lees meer »

EXCLUSIEF. Helft van zijn kijkers kwijt: Tom Waes reageert voor het eerst op teleurstellende cijfers ‘Kalm Waes’

“Strontvervelend en doodsaai.” Het zijn woorden die je als tv-gezicht niet wil lezen over je programma. Wel overkomt het Tom Waes, wiens programma ‘Kalm Waes’ na drie weken bijna de helft van z’n kijkers verloor. Waes reageert voor het eerst bij HLN op alle kritiek en de teleurstellende kijkcijfers. “Ik zou alles hetzelfde doen, maar ik begrijp dat mensen denken:

Lees meer »

“Ik wilde geen risico’s nemen”: Dit is waarom prins William niet aanwezig was op de Olympische Spelen

Van koning Filip en koning Willem-Alexander tot prinses Anne en koningin Mary: deze zomer trotseerden heel wat royals de Olympische Spelen in Parijs. Prins William moest echter noodgedwongen aan de zijlijn blijven. Bang om zijn vrouw, prinses Kate, te besmetten met corona, besloot hij thuis te blijven. Catherine onderging op dat moment namelijk nog preventieve chemotherapie.

Lees meer »

Personeel van bekende Home Georges Theunis komt samen

Sinds 2013 komt het personeel dat werkte in het Home Georges Theunis in Oostduinkerke, samen voor een gezellige avond met een lekker feestmaal in ’t Spaans Kwartier in Izenberge. Alhoewel de groep ieder jaar een beetje slinkt, houden inrichters Jenny Dewaele en Trees Devos eraan om de traditie voort te zetten.
The post Personeel van bekende Home Georges Theunis

Lees meer »