Drie doden nadat auto inrijdt op groep mensen in New York

In New York is een pick-uptruck ingereden op een groep mensen die de Amerikaanse feestdag vierden. Minstens drie mensen zijn daarbij omgekomen en zes anderen raakten gewond, dat meldt The New York Post.

 

Meer krantenkoppen in België

Marine Le Pen voor de rechter op verdenking van verduistering EU-geld

Voor de correctionele rechtbank van Parijs start maandag om 13.30 uur het proces tegen de Franse extreemrechtse politica Marine Le Pen, haar partij Rassemblement National (RN), haar vader Jean-Marie en nog vijfentwintig anderen, die verdacht worden van verduistering van Europese fondsen. Het proces zal tot 27 november duren.

Lees meer »

Hilde Crevits legt voor vijfde keer eed af als minister: “Mijn ouders en schoonvader hebben me altijd gezegd dat ik moest doorgaan”

Vandaag legde CD&V-politica Hilde Crevits (57) uit Torhout de eed af in het Vlaams parlement om opnieuw minister te worden in de Vlaams regering. Het is al de vijfde keer dat Crevits de taak op zich neemt. Na een bewogen periode, waarin ze haar beide ouders en schoonvader verloor, kijkt ze met een vastberaden blik vooruit. “Vandaag was voor mij

Lees meer »

Tiener (18) zit vast in auto die door defect plots meer dan 160 km/u rijdt, maar wordt gered door gewaagd manoeuvre van politieman

Een achttienjarige bestuurder vreesde midden september voor zijn leven toen de SUV waarmee hij reed plots uit zichzelf begon te versnellen. De defecte auto vloog met 160 km/u voorbij een politieman, die snel de achtervolging inzette. “Ik kon hem amper bijhouden”, klinkt het. “Hij bleef maar versnellen, maar de weg liep dood.” Dus moest de agent snel ingrijpen om het

Lees meer »

Dit staat er in het nieuwe Vlaamse regeerakkoord

Honderdenelf dagen na de verkiezingen van 9 juni is er een nachtelijk compromis bereikt voor een Vlaams regeerakkoord tussen N-VA, CD&V en Vooruit. Maar wat staat er allemaal in? En wat niet, of niet met zoveel woorden? Een overzicht.

Lees meer »

Roderick (21) opent pastabar Macaroni Time in pand waar café ‘t 25ste Uur vroeger huisde: “Een gat in de markt”

Nadat de Izegemse Koekoek het maar drie maanden uitzong, start nu een nieuwe zaak waar ‘t 25ste Uur als café jarenlang een trekpleister was. In de Hallestraat gaat Roderick Xhafer (21) van start met Macaroni Time, een gloednieuw pastarestaurant.
The post Roderick (21) opent pastabar Macaroni Time in pand waar café ‘t 25ste Uur vroeger huisde: “Een gat in

Lees meer »

Nederlandse vrouw buitte prostituees uit in Kortrijks huurappartement terwijl ze volop uitkeringen incasseerde

Een Nederlandse vrouw uit Kortrijk staat in de Brugse rechtbank terecht voor mensenhandel en pooierschap. S.V. (43) verhuurde tegen woekerprijzen een werkplek aan prostituees, terwijl ze zelf werkloosheids- en invaliditeitsuitkeringen genoot.
The post Nederlandse vrouw buitte prostituees uit in Kortrijks huurappartement terwijl ze volop uitkeringen incasseerde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dodental door orkaan Helene loopt op naar 162

In het zuidoosten van de Verenigde Staten kampen inwoners nog steeds met de gevolgen van de dodelijke tropische storm Helene. Uit de jongste balans van tv-zenders CNN en NBC blijkt dat het noodweer zeker aan 162 inwoners het leven heeft gekost. De storm, die als orkaan van de op een na hoogste categorie donderdagavond aan land ging in de staat

Lees meer »

Blankenberge scoort hoogste activeringscijfer: “Jobkracht 10 zet leefloners massaal aan het werk”

Jobkracht 10 scoort hoge toppen binnen het lokaal activeringspact: Blankenberge blijkt in de regio Brugge een voorbeeldstad op het vlak van activering van leefloongerechtigden. “Werk is de sleutel tot sociale inclusie, én een van de belangrijkste hefbomen om uit armoede te geraken”, meent schepen Annie De Pauw.
The post Blankenberge scoort hoogste activeringscijfer: “Jobkracht 10 zet leefloners massaal aan

Lees meer »

Spaanse koning Juan Carlos in val gelokt door zijn voornaamste minnares: “Ze kreeg miljoenen peseta’s dankzij die foto’s”

De voormalige Spaanse vorst Juan Carlos (86) heeft volgens de lokale media meer dan honderd minnaressen gehad, maar daarvan was nog nooit één enkele foto als bewijs. Tot nu. De zoon van zijn voornaamste minnares Bárbara Rey (74) bezorgt hem een serieuze kater. Hij vertelt in een interview met ‘Privé’ hoe de monarch in de val werd gelokt met belastende

Lees meer »