Twee doden nadat auto inrijdt op groep mensen in New York

In New York is een pick-uptruck ingereden op een groep mensen die de Amerikaanse feestdag vierden. Minstens twee mensen zijn daarbij omgekomen en zeven anderen raakten gewond. Dat heeft de politie donderdagavond plaatselijke tijd gemeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Inzamelactie voor begrafenis Claudine Deschacht, die onwel werd op Club Brugge kampioenviering: “Onze blauwe engel met zwarte vleugels”

Claudine Deschacht (54) uit De Panne is afgelopen maandag overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding en trombose, nadat ze tijdens de kampioenenviering van Club Brugge op 27 mei onwel werd. Nu organiseert haar zus Kim een inzamelactie om Claudine een mooie afscheidsdienst te geven. “Claudine heeft drie weken lang in coma gelegen en daarna heeft ze iedere dag gestreden

Lees meer »

Ook Gits Groeit aan boord van ‘High Five’-project

Na de uitrol van High Five voor de Hoogleedse centrumscholen, stapt nu ook de school Gits Groeit mee in dit project. Bij de start van de Week van de Mobiliteit kwam superheld Five van het project de aftrap geven in de school Gits Groeit.
The post Ook Gits Groeit aan boord van ‘High Five’-project appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘De Mugge van Brugge’ komt met eindejaarsconference naar Concertgebouw Brugge: “Dank burgemeester om langs te komen en op voorhand al sorry”

Kevin Rombaux alias ‘De Mugge van Brugge’ zal zich rustig moeten houden op oudejaarsavond 2024 en nieuwjaarsdag 2025, want op maandag 2 januari 2025 staat hij met zijn nieuwe eindejaarsconference ‘Ejjet g’hoârd’ voor de allereerste keer in het Concertgebouw van Brugge. Vooraf zijn er try-outs in Brugge, Zeebrugge en Sijsele.
The post ‘De Mugge van Brugge’ komt met eindejaarsconference

Lees meer »

Speelplein Rosmolenstraat in Oekene in het nieuw

Aan de Rosmolenstraat in Oekene is woensdagmiddag het vernieuwde speelplein heropend, mar daarvoor was wel wat creativiteit nodig. Het speelplein aan de Rosmolenstraat zit in het nieuw.
The post Speelplein Rosmolenstraat in Oekene in het nieuw appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sergio Quisquater beschuldigt VTM van contractbreuk: “Dat bewuste fragment mocht maar één keer uitgezonden worden”

Tegen de wil van Sergio Quisquater (59) in, duikt er nog regelmatig een persoonlijk fragment uit een oud VTM-programma op bij de zender. “Ze hebben daar het recht niet voor, dat staat contractueel vast”, legt hij uit. Het gaat om zijn deelname aan het programma ‘Wondere Wereld’ uit 1999, gepresenteerd door Ingeborg Sergeant. “Haar man en manager, Roland Keyaert, overtuigde

Lees meer »

“Imago van Vlaams Belang veranderen”: waarom deze Antwerpse vrouwen met migratieachtergrond opkomen voor radicaal-rechts

"Vlaams Belang is er ook voor de Vlaming die niet in Vlaanderen geboren is." Dat zeggen twee vrouwen met een migratieachtergrond die opkomen voor de gemeenteraadsverkiezingen in Lier en Wijnegem. In de Vlaamse centrumsteden heeft ongeveer 1 op de 7 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen een migratieachtergrond. Dat blijkt uit een onderzoek aan de UGent. Linkse partijen zetten veel meer in

Lees meer »