Hulpkok van The Jane die door Nick Bril werd overreden wacht lange revalidatie: “Hij moet met beenprotheses leren stappen”

Na bijna zes maanden in het ziekenhuis mag de overreden hulpkok Joe Claridge (37) het ziekenhuis verlaten. De Brit wacht een lange revalidatie in het centrum in Pellenberg bij Leuven. En dan is het afwachten wanneer hij terug naar huis kan.

 

Meer krantenkoppen in België

Thuiszorg Familiezorg opent ontmoetingsplek ‘Kopje Troost’ in Wingene: “Mensen samenbrengen in rustige en veilige omgeving”

Thuiszorg Familiezorg opent ‘Kopje Troost’, een warme en laagdrempelige ontmoetingsplek in het regiohuis aan de Oude Bruggestraat 72 in Wingene. Mensen kunnen er terecht voor een moment van rust, een goed gesprek of gewoon wat gezelligheid, met een kop koffie, thee, warme chocolademelk of een vruchtensap.
The post Thuiszorg Familiezorg opent ontmoetingsplek ‘Kopje Troost’ in Wingene: “Mensen samenbrengen in

Lees meer »

Na moeder en broer stapt ook Eva-Maria Byttebier uit Harelbeke in de politiek: “Je leert zoveel nieuwe mensen kennen!”

De appel valt niet ver van de boom bij de Byttebiers. Nadat moeder Jacinta Vandorpe (52) opkwam met de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 en broer Laurens Byttebier (26) op de CD&V-lijst prijkte in oktober 2018, is het nu de beurt aan de jongste telg van de familie: Eva-Maria Byttebier (24). Ze staat op de zestiende plek. “Ik wil iets betekenen voor

Lees meer »

Lijsttrekkersdebat ‘Luister naar de ondernemer’

Op dinsdag 8 oktober organiseren UNIZO Meulebeke, UNIZO Tielt, Ondernemend Tielt en Ondernemend Aarsele een lijsttrekkersdebat in ’t Gildhof, Tielt. ‘Luister naar de ondernemer’ biedt lokale ondernemers de kans om hun stem te laten horen en inzicht te krijgen in de standpunten over ondernemerschap. Volgende thema’s worden behandeld: de fusie, het circulatieplan, mobiliteit, lokale economie,
The post Lijsttrekkersdebat ‘Luister

Lees meer »

Vaste rechtbankklant krijgt nieuwe straf voor bezit 3 gram cocaïne

Een 23-jarige man uit Veurne, een vaste klant in de rechtbank, heeft een nieuwe celstraf van zes maanden met uitstel en 8.000 euro boete, vier vijfden met uitstel, aan zijn strafblad toegevoegd. Dat kreeg hij voor het bezit van drie gram cocaïne. Voor de verkoop ervan werd hij wel vrijgesproken. Hij ontkent dat hij drie gram cocaïne verkocht aan een

Lees meer »

Skeeleren bij Katjarisu

Schaats- en skeelerclub Katjarisu heeft zijn jaarlijkse clubkampioenschap voor de jeugd georganiseerd (foto), gevolgd door een uurrit.
The post Skeeleren bij Katjarisu appeared first on KW.be.

Lees meer »