Stagiair Joe (37) mag ziekenhuis zes maanden na bizar ongeval op parking The Jane verlaten, maar wacht nog lange revalidatie

De 37-jarige Brit Joe Claridge mag na bijna zes maanden het ziekenhuis binnenkort verlaten. De stagiair werd op maandag 8 januari overreden door sterrenchef Nick Bril (40) op de parking van The Jane, na een stevig feestje. Er wacht de hulpkok een lange revalidatie in Revalidatiecentrum Pellenberg, bij Leuven. Dat schrijven de kranten van Mediahuis. 

Meer krantenkoppen in België

Verkoop van Sinutab maal zes (!) na aankondiging voorschriftplicht en oproep van Testaankoop om medicijn te verbieden

De dagverkoop van Sinutab is gestegen met een factor zes. Dat meldt farmagroothandel Febelco. Het populaire verkoudheidsmedicijn op basis van pseudo-efedrine wordt vanaf 1 november enkel nog op voorschrift verkocht. Testaankoop wil verder gaan: de organisatie vraagt een verbod op het medicijn wegens zeldzame, maar wel ernstige mogelijke bijwerkingen.

Lees meer »

Restaurant Dirkjan Decock lanceert Oud Keukengeweld-actie: “We willen de waarde van ervaring vieren”

In oktober staat jong talent in de spotlight met de geweldige actie ‘Jong Keukengeweld’. “Bij Restaurant Dirkjan Decock richten we ons dit jaar op de ervaren chef, die al decennialang vakmanschap en passie in elk gerecht legt. We willen de waarde van ervaring vieren met Oud Keukengeweld.”
The post Restaurant Dirkjan Decock lanceert Oud Keukengeweld-actie: “We willen de waarde

Lees meer »

Angulo waant zich Neymar, Van Bommel zweept de Bosuil op en blunderende doelmannen: alle highlights van speeldag 9

Hét moment van deze speeldag in de Jupiler Pro League: uiteraard de stopgezette derby tussen Antwerp en Beerschot. Een nieuw dieptepunt voor de Ratten, maar bij de Great Old kon de pret niet op. Ex-trainer Mark van Bommel, die interesse geniet van Anderlecht, zweepte de Bosuil zelfs even op. Paars-wit van zijn kant kon opnieuw niet winnen, maar Angulo en

Lees meer »

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “We komen snel naar huis, maar het gevaar is voor ons nog niet geweken”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »