EXCLUSIEF. 6 slachtoffers getuigen over fraude van Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen: “Ik ben alles kwijt”

“Op het einde van de rit was ik alles kwijt.” De cryptofraudezaak rond ex-wielrenner Stijn V. (45) uit Sint-Truiden, waar HLN gisteren als eerste over berichtte, neemt steeds grotere proporties aan. Al zes slachtoffers hebben zich bij onze redactie gemeld: hun getuigenissen geven een hallucinante inkijk in de werkwijze van de Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen. Zelfs meerdere voetballers van een Belgische profvoetbalclub werden om de tuin geleid. 

Meer krantenkoppen in België

“Soudal Quick-Step is een optie. UAE ook, maar dat ligt moeilijker”: afscheidne­mend bondscoach Vanthouren­hout over toekomst­plan­nen

Waar ligt de toekomst van Sven Vanthourenhout (43)? Nu hij afscheid genomen heeft van de nationale ploeg, wil de ex-bondscoach de komende dagen en weken verder gesprekken voeren met geïnteresseerde teams. Een nieuwe samenwerking met Remco Evenepoel of een overstap naar de ploeg van kersvers wereldkampioen Tadej Pogacar zijn alvast opties, zo zegt hij aan VTM NIEUWS.

Lees meer »

WHO zet licht op groen voor test om mpox te detecteren

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het licht op groen gezet voor een eerste test om mpox te detecteren. Die moet helpen om de huidige epidemie beter te bestrijden, stelt de organisatie. “Een vroegtijdige diagnose van mpox maakt een snelle behandeling en zorg mogelijk, zo kunnen we het virus onder controle houden.”

Lees meer »

Sergio Quisquater beschuldigt VTM van contractbreuk: “Dat bewuste fragment mocht maar één keer uitgezonden worden”

Tegen de wil van Sergio Quisquater (59) in duikt er nog regelmatig een persoonlijk fragment uit een oud VTM-programma op bij de zender. “Ze hebben daar het recht niet voor, dat staat contractueel vast”, legt hij uit. Het gaat om zijn deelname aan het programma ‘Wondere Wereld’ uit 1999, gepresenteerd door Ingeborg Sergeant. “Haar man en manager, Roland Keyaert, overtuigde

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Maria Sys (69) en Marcel Timmerman (77)

Maria Sys (69) en Marcel Timmerman (77) nodigden op zondag 29 september familie en vrienden uit in zaal de Zandberghoeve voor de viering van hun gouden huwelijksverjaardag. Marie en Marcel trouwden op 30 april 1974 in Brugge. Zowel Maria als Marcel zijn afkomstig uit een landbouwersgezin, zij uit Assebroek en hij uit de Spermalieweg in
The post Gouden huwelijksgeluk

Lees meer »

Nieuwe brandweerkazerne absolute prioriteit voor kandidaat-burgemeester Nicolas Vermote

In de aanloop naar de verkiezingen benadrukt Nicolas Vermote, kandidaat-burgemeester en lijsttrekker van Pro Nieuwpoort, dat de bouw van een nieuwe brandweerkazerne de hoogste prioriteit heeft voor zijn partij. Volgens Vermote voldoet de huidige kazerne niet meer aan de hedendaagse veiligheids- en efficiëntienormen, wat onaanvaardbare risico’s met zich meebrengt voor zowel de inwoners als de brandweer zelf.
The post

Lees meer »