Mark Gillis uit ‘Massa is Kassa’ ligt op intensieve zorgen: “Hij vecht momenteel voor zijn leven”

Mark Gillis, bekend als de zoon van miljonair Peter Gillis uit het VTM2-programma ‘Massa is Kassa’, vecht momenteel voor zijn leven. De Nederlandse man heeft een longontsteking opgelopen en zijn situatie bleef hierdoor sterk achteruitgaan. Dat laat Peter weten aan ‘RTL Boulevard’. 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw zware luchtaanvallen in zuiden van Beiroet: “Mogelijke nieuwe leider Hezbollah was doelwit”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

Twee agenten arbeidsongeschikt na vechtpartij in Kortrijk

In de uitgaansbuurt van Kortrijk zijn vrijdagnacht 2 agenten gewond geraakt tijdens een interventie. Ze kwamen tussen in een vechtpartij, maar kregen zelf slaag. Daardoor zijn ze enkele dagen arbeidsongeschikt. De betrokkene werd opgepakt. Ook in Roeselare waren er dit weekend controleacties, daar werd onder meer een winkel gesloten.

Lees meer »

“Belgisch leger klaar om Belgen te evacueren uit Libanon” – Israël verklaart VN-topman Antonio Guterres “persona non grata”

De zuidelijke buitenwijken van Beiroet zijn in de vroege uren van woensdag minstens vijf keer getroffen door Israëlische aanvallen, nadat Iran gisteravond 200 raketten heeft afgevuurd op Israël. Het is momenteel onduidelijk of er slachtoffers gevallen zijn bij de aanvallen. Het Israëlische leger is Libanon maandag binnengevallen voor een “beperkte grondoperatie”. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in het Midden-Oosten

Lees meer »

Derde editie van kunstproject ‘Het Voorstel’ in Menen

Na succesvolle edities in 2018 en 2021 organiseert cultuurcentrum De Steiger dit najaar opnieuw ‘Het Voorstel’, een kunstproject naar een idee van Henk Delabie. Ook nu blijft het uitgangspunt dat een niet uitgevoerd of zelfs onuitvoerbaar artistiek idee op zich een kunstwerk kan zijn.
The post Derde editie van kunstproject ‘Het Voorstel’ in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Antwerpse katholieken enthousiast na mis met paus Franciscus: “Het was mooi, met een grote verscheidenheid aan mensen”

Het was een zalige zondag voor Antwerpse katholieken Vincent Orroi (36) en zijn partner, en Clara Swinnen (35) en haar gezin. Ze woonden de misviering in het Koning Boudewijnstadion bij, geleid door paus Franciscus. Het was alles wat ze ervan gehoopt hadden. “Het is jammer dat het voorbij is. Het applaus na zijn strenge woorden was indrukwekkend.”

Lees meer »

Woonzorgcentrum Klaverveld breidt uit met 30 woongelegenheden

Het woonzorgcentrum Klaverveld breidt uit met 30 woongelegenheden. De werken zijn zopas gestart. “We hebben rekening gehouden met specifieke doelgroepen. Zo is er in de 30 woongelegenheden plaats voor zes extra kortverblijven en vijf koppelkamers. Er komt ook een hospice care met vijf kamers die plaats bieden aan bewoners met palliatieve zorgen”, zegt Bart Roegiers,
The post Woonzorgcentrum Klaverveld

Lees meer »