Wilders zet ‘zijn premier’ al direct te kijk: “Dit was slappe hap”

PVV-leider Wilders valt minister-president Schoof al na twee dagen aan. Hij vindt dat Schoof te slap reageerde op de aantijging van de oppositie dat er in de nieuwe regering racisten zitten die lid zijn van zijn partij.

 

Meer krantenkoppen in België

Celstraffen met uitstel voor verslaafd koppel dat flakka gebruikte in leegstaand café Cheers: “We gebruiken om aan realiteit te ontsnappen”

Een dakloos koppel dat in februari van dit jaar werd betrapt in het leegstaande café Cheers in Diksmuide en daar onder meer de zombiedrugs flakka had gebruikt, is veroordeeld tot fikse celstraffen met uitstel. Zowel de 36-jarige S.W. en de 37-jarige W.D. kregen 18 maanden cel met uitstel en 8.000 euro boete, ook met uitstel.
The post Celstraffen met

Lees meer »

IN BEELD – ‘Week van de ambiance’ vierde tiende verjaardag met 200 reizigers in Spanje: “Zelfs feesten in een discotheek”

Op zaterdag 21 september vertrokken zo’n 200 enthousiaste reizigers voor één week naar Lloret Del Mar aan de Costa Brava. Dit was de feesteditie van ‘Week van de Ambiance’.
The post IN BEELD – ‘Week van de ambiance’ vierde tiende verjaardag met 200 reizigers in Spanje: “Zelfs feesten in een discotheek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Ook buiten Bosuil loopt het uit de hand: politie jaagt Antwerp-fans die Beerschot-bussen opwachtten weg met waterkanon

De derby tussen Antwerp en Beerschot is, zoals gevreesd, uit de hand gelopen. De bezoekende fans bleven rookbommen op het veld en scheidsrechter Lothar D’hondt besliste om de match definitief te staken. De Bosuil is intussen leeg, maar ook buiten het stadion is de sfeer nog grimmig – de politie moest zelfs al het waterkanon en traangas inzetten op de

Lees meer »

“Er staan zeker nog twee exits op stapel”: soapserie ‘Thuis’ belooft enkele verrassen­de twists

Een groepverkrachting, een dode en zelfs een kind dat uit de doden is opgestaan: de eerste maand van het 30ste seizoen van ‘Thuis’ was best pittig. Gelukkig zorgden enkele nieuwe gezichten, prille liefdes en eerste kussen voor wat aangenaam tegengewicht bij al die emotionele ellende. Maar hoe gaat het seizoen nu verder? ‘Thuis’-woordvoerder Ira Stevaert ligt alvast een tip van

Lees meer »

Kaartclub Café ‘t Verschil weer van start

In de Vuurtorenwijk kan je opnieuw kaarten in Café ‘t Verschil aan de Moreauxlaan 101. Na drie jaar hebben de oprichters, onder leiding van Claudine Vanacker, noodgedwongen de fakkel doorgegeven aan een vernieuwd bestuur. Er wordt nu geopteerd voor de keuze tussen manillen of rami-bridge. De club komt om de twee weken samen, op de
The post Kaartclub Café

Lees meer »

Werken de technieken van Tom Waes echt? Onze reporter doet de test: “Ik voel mijn hartslag pijlsnel de hoogte in schieten”

Knuffelen met wildvreemden, een duik in een ijskoude Noordzee, negen dagen isolement,… Tom Waes (55) testte de afgelopen weken uit wat hem zou helpen zijn stressniveau te verlagen in ‘Kalm Waes’. Voor hem een geslaagd experiment. Maar word je écht zo zen van de methodes die hij aanreikt? ‘Dag Allemaal’-reporter Isaura neemt voor u de proef op de som. “Van

Lees meer »

Waarom zouden Vlaamse gemeenten moeten fuseren?

Een derde van de Vlamingen is tegenstander van een fusie van zijn of haar gemeente. Dat blijkt uit een enquête die, in opdracht van VRT NWS, is uitgevoerd bij inwoners van Vlaamse gemeenten waar een fusie nog niet aan de orde is. Nog een derde heeft er geen mening over, terwijl nog eens 18 procent zegt niet enthousiast te zijn,

Lees meer »

Pogacar stevent solo af op eerste zege in regenboogtrui, rijdt Evenepoel naar podiumplaats?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Eerste Oktoberfest met Les Copines en Yves Seghers

Op zaterdag 12 oktober is er in het Fabriekspand de eerste editie van het Oktoberfest. Onder andere charmezanger Jens, Yves Seghers en de PartyShakerz zorgen er voor de sfeer. “Inmiddels zijn al 650 kaarten verkocht”, aldus organisator Tim De Bree.
The post Eerste Oktoberfest met Les Copines en Yves Seghers appeared first on KW.be.

Lees meer »